Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

DísztányérokDísztányérok széles választékban, kedvező áron - gravíroztasson, és adjon egyedi ajándékokat a mi segítségünkkel!

Egyedi ajándékot adni szeretteinknek, vagy akár kollégáinknak sosem egyszerű, hiszen egyrészt a legtöbb ajándéktárgy olyan termék, amit sorozatban és igen nagy mennyiségben gyártanak, másrészt az illető ízlését is viszonylag nehéz eltalálni, bár ez utóbbi kevésbé nehéz, mint az egyediség megoldása. Szerencsére azonban ez utóbbira is létezik megoldás, méghozzá sokféle, ám az egyik legérdekesebb, egyben legszebb ajándék a dísztányér lehet, főleg, ha gravíroztatunk is rá.

dísztányérokról valószínűleg sokaknak a nagyszüleink otthonában, a falon lógó, mázas cseréptányérok ugranak be, ám nem csak ezek léteznek. Egy modern dísztányér fémből is készülhet, csillogó felszínén pedig jól mutat egy felirat, kép, vagy grafika. Akár egyedi ajándékként, akár jutalomként az áldozatos munkáért, akár egy sportverseny trófeájaként kiváló választás lehet egy dísztányér, hiszen nem csupán egyedi, különleges és újszerű, de értékes is, és ezt a bele vésett felirat csak még jobban kihangsúlyozza.

Amennyiben olyan egyedi ajándékot szeretne vásárolni, amely biztosan nem tömegcikk, és szeretné még egyedibbé tenni egy kép, vagy szöveg gravíroztatásával is, forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk többféle dísztányér közül választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelőt, és természetesen a gravírozást is ránk bízhatja, amit az Ön elképzelései szerint valósítunk meg. Természetesen nem csak dísztányérokat, de serlegeket, kupákat, érmeket és más dísztárgyakat is rendelhet tőlünk, melyek mindegyike kiváló minőségű és kedvező árú. Válasszon Ön is bennünket, ha egyedi ajándékokra lenne szüksége, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk kínált dísztányérok iránt, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top