Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Egyedi serleget, kupát szeretne? Nézzen körül nálunk, akár gravírozással együtt is elkészítjük!

premium-serleg.jpg klasszikus-serleg.jpg trofea-serleg.jpg

akcios-serleg.jpg serlegteto.jpg serlegtabla.jpg

 

Miért serleg legyen a fődíj?

Legyen szó bármilyen sportversenyről, egy győztesnek mindig dicsőség átvenni a fődíjat, ami általában egy érem, vagy serleg. Utóbbit előszeretettel választják a sportverseny szervezői, ugyanis számos előnnyel bír.

A serlegek ünnepélyesek, látványosak és nem utolsó sorban sokkal inkább jelképezik a győztes erejét és kitartását, mint más, megszokott díjtárgyak. Nem csak a győztes pillanatban nyújtanak örömet, hanem évekkel később is, amikor a versenyző megpillantja otthonában, ráadásul a serlegeket a méretükből fakadóan mindenki észre fogja venni, így a győztes vendégei is, ennek köszönhetően az élmények újra életre kelhetnek, és mások is részesülhetnek a versenyző örömében.

Természetesen a serlegek nem csak sportversenyek kapcsán bizonyulnak tökéletes választásnak, hanem más megmérettetés esetében is. Büszkeség és öröm egy ilyen fődíj tulajdonosának lenni! Szerezze be választékunkból a győztes serlegét, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Miért serleg legyen a fődíj?

 

Kupák gravírozását is vállaljuk!

Kupát szeretne vásárolni, és egyedi feliratozásra van szüksége? A trófeák szövegezése és dátumozása manapság a legkorszerűbb módszerrel, gravírozással történik; mi is ezt alkalmazzuk minden termékünk esetében. Lézergravírozás, vagy mechanikus gravírozás közül választhat minden megrendelőnk, aki kupát, vagy egyéb díjat szeretne gravíroztatni.

Keressen meg minket bizalommal és ismerje meg szolgáltatásainkat közelebbről!
Egy sporteseményen, legyen az akár egy iskolai focimérkőzés, vagy egy rangos, nemzetközi tornaverseny, központi szerep jut a kupáknak. Ezek jelképezik a dicsőséget, a győztesek jutalmát, és tárgyi emléket is szolgáltatnak a résztvevőknek.

Egy kupát megbecsülnek, díszhelyre tesznek ki, mutogatnak, büszkék rá, és hosszú évekig megőriznek; éppen ezért nem mindegy, hogyan néz ki, mit sugall. Az általunk forgalmazott kupák egytől-egyig minőségi darabok, igényesen kivitelezett, ízléses trófeák, amiknek a gravírozását nagy figyelemmel végezzük.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, ha gravírozott kupára van szüksége!

Kupák gravírozását is vállaljuk!

 

Serlegboltunkban változatos díjak közül válogathat!

A különböző megmérettetéseken a szervezők fontosnak tartják, hogy a győztesek számára a dicsőséget és az elismerést serlegek formájában nyújtsák át, azonban ahhoz, hogy a látványos ereklyék rendelkezésre álljanak, a versenyek előtt már jó pár héttel be kell szerezni őket. Ha Ön is versenyt szervez a közeljövőben, és olyan helyről szeretné a győztesek ereklyéit beszerezni, ahol gazdag kínálatból válogathat, döntsön serlegboltunk mellett!

Mivel tisztában vagyunk a vásárlók igényeivel az ereklyék kapcsán, igyekszünk serlegboltunkban a lehető legváltozatosabb kínálatot kialakítani. A legegyszerűbb és a leglátványosabb ereklyéket is nálunk találhatják meg a szervezők, így kifejezetten az esemény nagyságához igazíthatják a serlegek megvásárlását is. Versenyt sosem szabad díjak nélkül megrendezni, hiszen a serlegek örök tárgyi emléket biztosítanak a győztesek számára.

Szerezze be serlegboltunkból a győztesek ereklyéit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Serlegboltunkban változatos díjak közül válogathat!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top