Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Gravírozáshoz van szüksége segítségre? Nézze meg korábbi munkáinkat és keressen minket!

mechanikus.jpglaser.jpg transzfer.jpg

Transzferezés: gazdaságos és esztétikus nyomtatás bármire!

transzferezésA transzferezés egy viszonylag új eljárás, amelynek segítségével bármilyen anyagra lehetséges akár a képek nyomtatása is.

transzferezés neve a transzfer, azaz szállítás szóból ered, a lényege pedig, hogy a nyomtatott ábrát, képet, vagy szöveget valamilyen hordozóanyaggal viszik át arra a felületre, amelyre annak kerülnie kell. A legismertebb példa rá a különféle matricák felhelyezése - a legtöbbször autókra -, de napjainkban már lényegesen korszerűbb módszerek is léteznek, amelyek a transzferezésen alapulnak. Ilyen például az általunk is alkalmazott lézer-transzferezés, amelynek segítségével változatos grafikákat, sőt, akár fényképeket is képesek vagyunk gyakorlatilag bármilyen felületen elhelyezni, legyen szó plakettről, éremről, vagy akár kupáról.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a transzferezés lehetősége iránt, tekintse meg az általunk nyújtott  lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top