Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Serleg, érem, sportdíj raktárról - azonnali gravírozás


Fő profilunk a gravírozás specifikus területe; elsősorban a különböző sportesemények, versenyek díjazására alkalmas tárgyak készítésével, gravírozásával foglalkozunk. Vállalkozásunk 1990-ben indult Sport Gravír Gmk-ként.

 

Cégünk neve időközben változott, így 2010-től „Szabadi Sport Gravír Kft.” néven működik tovább. SERLEGBOLTUNK Budapest egyik legforgalmasabb részén, a Kerepesi úton található, nem messze a Stadion autóbusz- pályaudvartól. A serlegbolt előtt parkolási lehetőség is adott bárki számára, mely nagyban megkönnyíti rohanó világunkban az üzletünk gyors elérhetőségét és a kényelmes vásárlást.

 

SERLEGBOLTUNK elegáns, szép környezetben várja vásárlóit, ahol termékeinkkel igyekszünk kielégíteni a sport szerelmeseinek díjazási igényeit, valamint mindenféle ajándékozási ötletre is megoldást tudunk találni.

 

Folyamatosan jelen vagyunk a különböző sportszakosztályok, sportszövetségek, sportklubok, kisebb sportközösségek életében, mivel jelentős szerepünk van a győztesek, illetve a helyezést elérő versenyzők díjazásában még vidéken is.

 

Különféle érmeink, serlegeink, plakettjeink, emléktárgyaink széles választékával, folyamatosan bővülő raktárkészlettel, hosszú évek óta állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Ezen kívül kiemelkedő szolgáltatásainkkal – lézer és mechanikus gravírozással - is segítünk még egyedibbé varázsolni termékeinket. Új szolgáltatásunk közé tartozik 2014 óta a színes hőtranszferes eljárás, mely – az eddigi tapasztalataink alapján – maximálisan elnyerte vevőink tetszését. Ezt az eljárást éremre, plakettre vagy akár tányérra is lehet kérni, mely színesebbé, eredetibbé teszi a szöveget.

 

A sok éves működésünk alapja a precíz, pontos – mindig a vásárló igényeit, érdekeit előtérbe helyező – erős szakmai háttérrel rendelkező tevékenységünk, amihez persze sokban hozzátartozik, a sok éves tapasztalat és gazdag ötlettárunk is, mellyel ugyancsak segítjük vásárlóinkat.

 

Vevőorientált – nagy szakmai tudással rendelkező - csapat dolgozik a SERLEGBOLT-ban, és mindenben készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére, úgy az ajándék megtervezésében, kiválasztásában, mint pedig a gravírozás szövegének megfogalmazásában is. Megrendelőink részére a kiválasztott termék gravírozásáról először látványtervet készítünk, melyet e-mailen elküldünk és csak az elfogadás után kezdjük el a gyártást.

 

Örömünkre szolgál, hogy az ország minden egyes területéről kapunk e-mailen vagy akár telefonon is megrendeléseket. Kérésre postai csomagban is eljuttatjuk - a megadott határidőre - vásárlóink rendeléseit. Szívesen segítünk egy-egy rendezvény díjainak kiválasztásában akár a weboldalunkról, telefonos egyeztetéssel vagy e-mailen keresztül is.

 

Serlegboltunkban mindenhez tökéletes minőségben, igényes kidolgozással juthat hozzá.

 

Tartozzon Ön is az elégedett vásárlóink csapatába, jöjjön el hozzánk vagy nézelődjön a honlapunkon, gyönyörködjön kínálatunkban, vásároljon fantasztikus termékeinkből és meglátja, hogy a legnagyobb elégedettséggel fog távozni üzletünkből és rendszeresen megrendelője lesz SERLEGBOLTUNKNAK!

 

Rendeljen kupát serleg üzletünkből!

 

Rendeljen kupát serleg üzletünkből!A nyerteseknek jár az elismerés, amit gyakran olyan kézzelfogható dolgok segítségével adnak meg nekik, mint amilyen egy serleg. Egy kupát ki lehet tenni a vitrinbe, és megmutatni másoknak is. Ezért is fontos, hogy az a serleg szép legyen, strapabíró és nívós is egyben.

 

Keresse fel serleg üzletünket bizalommal, és rendeljen olyan kupákat, amiket Ön is szívesen hazavinne egy emlékezetes győzelem után! Serleg üzletünk kínálatában többféle típus is megtalálható, ennek megfelelően bárki rendelhet klasszikus serleget, prémium serleget vagy éppen akciós serleget is. Ezen kívül, ha arra van szükség, akkor még kiegészítőket is tudunk szállítani, ha van rá igény, tehát serleg tetőt vagy feliratot is a kupához.

 

Nézzen körül nálunk, és ha a részletekre kíváncsi, lépjen velünk kapcsolatba a honlapon feltüntetett elérhetőségeink egyikén! Serleg üzletünk munkatársai arra törekednek, hogy minden igényt kiszolgáljunk, ami a nyerteseknek jár, keressen minket bátran érmek, plakettek kapcsán is!

 

Szolgáltatásaink, serlegboltunk kínálata:

Serlegbolt

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top