Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

szllts

  

Rendelését leadhatja Magyarország bármely részéről, mivel vállaljuk termékeink kiszállítását, akár postai utánvéttel is.
A szállítási költségek a csomag méretétől, súlyától függően, a hatályban lévő postai díjszabások alapján – átlagos csomag esetén - 950-3000 Ft között mozoghatnak.

 

A csomag feladásáról a posta, e-mailben értesíti a megrendelőt a feladás pontos idejéről és várható kézbesítésről. A postai csomagot általában már másnap kézbesíti a csomagküldő szolgálat 8.00 és 18.00 óra között.
Ebben az időben kérjük, feltétlenül tartózkodjon a rendelésében megadott szállítási címen.

 

Amennyiben utánvétes szállítást kért, úgy a csomagon található összeget szíveskedjen a futárszolgálatnak átadni.

 

Az utánvét díja a szállítási költséget is tartalmazza!

 

Kérjük, a csomagot átvételkor szíveskedjen átellenőrizni. Ha sérülést észlel a dobozon, azonnal szíveskedjen a futárral jegyzőkönyvet felvetetni. Amennyiben ezt elmulasztja, a futárszolgálat nem vállal felelősséget a szállítás során bekövetkezett károkért.

 

Ha bármilyen reklamációja van, azt szíveskedjen 3 munkanapon belül jelezni cégünk felé elérhetőségeink valamelyikén.

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top