Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

arany.jpg antik.jpg mugyanta-korong.jpg
figuratarto.jpg

 

Sportfigura készítés sporteseményekre!

Sportfigura készítésSportfigura készítés trófeákhoz, díjakhoz, elismerésekhez! A serlegen túl is vannak még alternatívák, a figura készítés is ilyen!

A tárgyi díjazáshoz trófeát kell rendelni, amit általában nem készen kapható változatban vásárolnak meg. Egy díj olyan, egyedi elemeket is tartalmaz, mint a dátum, az eseményről szóló adatok. A sportfigura készítéshez szükségünk van ezekre az információkra, hogy el tudjuk készíteni a megrendelt díjat a tervezett tulajdonságokkal. A sportfigura készítés megrendeléséhez érdemes először a cégünk honlapján végignézni azt a kínálatot, ami az elérhető sportfigurákat tartalmazza. Ha talál olyat a megrendelő, ami illik a terveibe, akkor jöhet a következő lépés. Mivel széles sportfigura kínálattal rendelkezünk, köztük a sport területén kívül eső figurákkal is, így nagy valószínűséggel az Ön elképzeléseit is maradéktalanul teljesíteni tudjuk majd. A foci vagy a kosárlabda mellett vannak sportfiguráink sakkhoz, vitorlázáshoz, de zenéhez is tud rendelni figurát.

sportfigura készítéshez nem elég egyedül a figura, a díjnak alapra is szüksége van. Az alapot a három méretben megrendelhető figuratartó tartalmazza. A sportfigura készítés nem nélkülözi a gravírozás szolgáltatását sem. Amennyiben a sportfigura nem táblácskával készül, így a figuratartón található szabad felületre kerül a megrendelt szöveg. A sportfigura készítést igényes díjak megrendeléséhez bonyolítjuk le. Ebben segítségünkre van a tapasztalatunk és a korszerű gépparkunk is. A megrendelés megfizethető árakon készül el, mindig  a megbeszélt határidőre!

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha közeleg a verseny, az ünnepség napja és még nincsenek kikészítve a díjak! A sportfigura készítést örömmel vállaljuk, a lehetőségek szerint sürgős megrendelést is tudunk teljesíteni. A sportdíjazás mellett egyedi megrendeléseket is tudunk kivitelezni. A weboldalunkon szereplő elérhetőségeinken tud kommunikálni a kollégáinkkal, de szívesen vesszük azt is, ha bejön hozzánk személyesen, a budapesti üzletbe! 

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top