Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_lezer-gravirozas-21aug.jpg

lézer gravírozás modern gravírozási technológia, amivel minden fajta anyagot díszíteni, feliratozni lehet. A gravírozás tökéletes eszköz arra, hogy esztétikus, egyedi, tartós és igényes gravír készüljön.

A gravírozás hagyományos módszere, a mechanikus gravírozás maró eszközzel történik. Ennek a gravírozó eszköznek a fő eleme a marófej, ami a felületről eltávolítja a felesleges anyagot, így hozza létre a megtervezett mintát vagy éppen feliratot. Egy másik lehetőség a gyémántfejjel kivitelezett gravírozás, aminek során a gyémánt számos vonalat karcol a felületbe és ezek összessége adja ki a díszítést.

Egyedi plakett készítés

Egyedi plakett készítés díjazáshoz, elismeréshez! A trófeák, serlegek, érmek nem jelentik a teljes választékot, ha díjakról van szó. A plakett is egyike a gyakran választott díjaknak, amiből változatos formák és méretek készülhetnek. A plaketteket is megrendelésre készítik, hiszen minden alkalom egyedi, tehát ahhoz tervezett díjra van szükség.

A plakett eredetileg szögletes dombormű, sima hátlappal, amit valamilyen fémből készítenek. A plakett gyártás fejlődése és a megrendelői igények változásai mára sokkal többféle díj elkészítésére adnak lehetőséget. Az ilyen típusú elismerés nemcsak bronzból, ezüstből vagy egyéb fémből készülhet. A fa vagy plasztik, üveg változatát is előszeretettel választják a plakettnek.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_disztanyerok.jpg

Dísztányérok széles választékban, kedvező áron - gravíroztasson, és adjon egyedi ajándékokat a mi segítségünkkel!

Egyedi ajándékot adni szeretteinknek, vagy akár kollégáinknak sosem egyszerű, hiszen egyrészt a legtöbb ajándéktárgy olyan termék, amit sorozatban és igen nagy mennyiségben gyártanak, másrészt az illető ízlését is viszonylag nehéz eltalálni, bár ez utóbbi kevésbé nehéz, mint az egyediség megoldása. Szerencsére azonban ez utóbbira is létezik megoldás, méghozzá sokféle, ám az egyik legérdekesebb, egyben legszebb ajándék a dísztányér lehet, főleg, ha gravíroztatunk is rá.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_kupa-rendeles-21maj.jpg

kupa rendelés az egyszerű módja annak, hogy meglegyen a tervezett díj a rendezvényre. A díjak és elismerések kiosztásával jutalmazzák meg a nyerteseket vagy azokat, akik valamilyen elismerésben részesülnek. Egy kupa olyan díj, ami mutatós és klasszikus egyben. Szépen be lehet állítani a vitrinbe vagy olyan helyre, ahol szem előtt van.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_kupa-gravirozas.jpg

kupa gravírozást ajánljuk egyedi ajándékhoz is! A kupák, serlegek, medálok és díjak olyan tárgyak, amiket megnyerni szokás, nem pedig oda ajándékozni valakinek. Egy ilyen tárgyból is lehet ajándék, mégpedig egyedi típusú. Aki kupát ajándékoz, az jelezheti az ünnepeltnek, hogy mennyire értékesnek gondolja, annyira, hogy az illető díjat is érdemel, amiért számára a legjobb barát, anyuka, kedves stb.

kuparendelés

Kuparendelés rövid határidővel, kedvező áron - jutalmazza meg a verseny győztesét egy fejedelmi trófeával!

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_erem-rendeles.jpg

Ha érem rendelésre van szüksége, az egyedi érem készítés legyen a mi dolgunk, Önnek csak a tervet kell hozzá megadnia! A medálok, érmek a versenyek és megmérettetések díjazásának alapvető elemei. Az aranyló, ezüst és bronz medál kerül azoknak a  nyakába, akik a teljesítményüknek köszönhetően felléphetnek a dobó fokaira. Egy éremről jellegzetes, kerek forma jut eszünkbe, ami a fém pénzek érméjére hasonlít. Az egyik éremnek nem kell ugyanolyannak lennie, mint a másiknak, a forma megtartása mellett sok lehetőség van arra, hogy egy érem egyedi lehessen.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_lezergravirozas.jpg

A lézergravírozás segítségével az emblémázás egyedi és tartós kivitelezése megvalósítható. A logó vagy embléma az egyes márkák termékeit jelöli, minden darabra felkerül. Az emblémázásnak különböző technológiái léteznek, mint például a nyomtatás, gravírozás is. A termékek anyaga, példányszáma, a költségek is befolyásolják, hogy melyik technológiát érdemes megrendelni a logózáshoz. A lézergravírozás egyike azoknak az eljárásoknak, amik jellegzetes külsővel látják el az emblémát és számos előnnyel rendelkeznek.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_gravirozas.jpg

A gravírozáshoz az egyik legjobb ajánlatot nálunk találja! Egy megrendelt gravírozás minősége több dolgon múlik egyszerre. Az alapanyag típusa nem annyira meghatározó, mint az, hogy milyen eszközzel végzik. A modern megoldás mindenképpen a lézeres gravírozás. A lézerrel tűpontos minták és finom vonalak készülnek.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_belyegzo-keszites.jpg

A bélyegző használatát hivatalos ügyekkel kapcsoljuk össze. A dokumentumok alján ott van a pecsét, amit a hivatalos bélyegzővel hagytak, ezzel hitelesítve az iratot. Ma már bárkinek lehet bélyegzője, egy cég vagy vállalkozás, szabadúszó szakember is használhat saját, egyedi bélyegzőt, amivel jelezni tudja a szerződések és egyéb dokumentumok hitelességét. Hol lehet ilyen irodai eszközt vásárolni? A bélyegzőt készíttetni érdemes, nem pedig vásárolni!

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_gravirozott-ajandek.jpg

Az ajándékozásnak meg vannak a maga sablonjai. Nem mindegy, hogy olyan embernek keresünk ajándékot, akit jól ismerünk és közel áll hozzánk vagy pedig olyan valakinek, akinek udvariasságból, formaságból kell ajándékot adnunk.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_budapesti-gravirozas.jpg

gravírozás Budapesten is elérhető szolgáltatás, és sokan igénybe is veszik, amikor valamilyen maradandó emléket szeretnének készíttetni. Lehet ez egy sportesemény fődíja, egy emlékplakett, vagy akár egy kisebb dísz-, illetve használati tárgy, ami örök emléket állít egy-egy pillanatnak.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_plakett-rendeles-sportgravir.jpg

A plakett egy olyan elismerés , amit valamilyen teljesítmény értékelése céljából szokás átadni. Plakettet kaphat személy és akár egy cég is. A plakett tárgyi emléket állít és gondoskodik arról, hogy felhívja a figyelmet arra, ami miatt készítették.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_erem-rendeles-sportgravir.jpg

Sportérmeket rendelne a következő eseményre, ahol díjakat is ki fognak osztani a helyezettek között? Az érem rendelés elsőre talán egyszerűnek tűnik, de könnyen bele lehet bukni, ha figyelmetlen vagy könnyelmű az ember. Ez akkor is megtörténhet, ha nem választ körültekintően céget az érem rendeléshez.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_serlegbolt-budapesten-sportgravir.jpg

A versenyek és vetélkedők elmaradhatatlan díjazása a serleg. Minden serleg egyedi, mert csak az adott versenyre szól, dátummal, névvel ellátva készül. Néha nem is olyan egyszerű megtalálni és elkészíttetni a tervekben meghatározott serleget. Budapesten serlegboltot találni nem nehéz, de a legjobb serlegbolt Budapesten nem mindenki számára ismert.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sport-erem-rendeles-sportgravir.jpg

Minden versenyben vannak győztesek, akiket a célszalag átszakítása után önfeledten ünnepel a tömeg. A győzelem és a dicsőség, a befektetett munka megtérülése önmagában hatalmas jutalom. A győzelem azért tárgyi díjakkal is jár, hiszen a serlegek, érmek és medálok ott díszeleghetnek majd a versenyző otthonában.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_serleg-gravirozas-sportgravir.jpg

Egyik serleg olyan, mint a másik? Ez egyáltalán nem igaz. Ha akarjuk, akkor egy trófea vagy serleg is lehet egyedi, lehet személyre szabott a felirata és az átlagostól eltérő a külseje.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_plakett-gravirozas-sportgravir.jpg

A plakett olyan dísztábla, amit valamilyen elismerés kíséretében nyújtanak át a díjazott vagy ünnepelt személynek. Egy plakett nemcsak díjátadón szerepelhet csinos díszdobozban, hanem a különféle műemlék épületek falán, emlékművek, szobrok talpazatán is helyet kaphat. A plakettre gravírozással készül a szöveg, ami a technológiának köszönhetően nemcsak szép, de tartós is lesz.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir_hu_20200128.jpg

Manapság már rengeteg olyan verseny van, amit minden évben megtartanak. A legtöbb szervező mindenképp hosszú távra tervez, emiatt olyan szponzorokat, partnereket keresnek, akik ehhez tudnak alkalmazkodni. Ez elsősorban azért fontos, hogy a továbbiakban a szervezés zökkenőmentesebb legyen, hiszen, ha már nem kell a partnerek után kutatni, azzal rengeteg időt és energiát lehet nyerni.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19dec.jpg

A cégek többsége szervez csapatépítő programokat, hiszen köztudott, hogy ezek az események milyen fontosak ahhoz, hogy a dolgozók hatékonyan tudjanak együtt dolgozni. A csapatépítés lehet egy egyszerű program is, de még jobb, ha valamilyen versenyt szervezünk, ahol egy kis közös megmérettetés elé állítjuk a munkatársakat.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19nov.jpg

A lézergravírozás egy koncentrált lézersugárral történik. Ennek hatására a gravírozott részen az anyag elpárolog vagy elég, így egy nagyon tartós, jól látható feliratot vagy képet kapunk. Nézzük, mi mindent érdemes még tudni a lézergravírozásról!

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19okt.jpg

Gondolta volna, hogy a gravírozás meglehetősen ősi technika? Pedig így van, ugyanis már az őskőkorszakból származó tárgyakon is találtak karcolással, vagyis gravírozással díszített tárgyakat.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19szept.jpg

Egy sporteseményen alapvető, hogy a győzteseknek valamilyen díj dukál, legyen az serleg, érem, vagy bármi más. Egy kisebb, például céges sporteseményre nem feltétlenül érdemes hatalmas kupákat beszerezni, hiszen talán nincs is annyi résztvevő, hogy ezek látványosságát ki lehessen használni. 

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19aug.jpg

Érmekre van szüksége, de szeretné azokat minél gyorsabban és praktikusabban megrendelni? Minden gyorsabb és kényelmesebb, ha online megrendelésről van szó, ezért mi ezt a lehetőséget is biztosítjuk éremboltunkban a vásárlóinank. Az ország bármelyik részéről meg tudja rendelni azokat a kiválatszott érmeket, amiket gravíroztatni is szeretne, a fizetést szintén elrendezheti online, majd pedig a gravírozott érmeket megkapja kézhez a kiszállításnak köszönhetően.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19jul.jpg

A legtöbb versenyen az első helyezettet serleggel jutalmazzák a szervezők, hiszen leginkább ez illik egy győzteshez. Azonban egy fődíj nem lehet akármilyen: a legkifogástalanabb, legpompásabb serlegre van szükség azért, hogy legjobb versenyző valóban méltó jutalomban részesüljön. Ha Ön is színvonalas, igényes serleget szeretne átadni, szerezze be tőlünk!

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19jun.jpg

A legtöbben szívesen ajándékozzuk meg vendégeinket, különösen, ha azok külföldről érkeznek hozzánk látogatóba. Ez fordítva is igaz, ha mi megyünk valahová, illik egy kis ajándékkal megköszönni a vendéglátást. Kézenfekvő olyan ajándékkal meglepni őket, ami jellegzetes és hazánkra emlékezteti őket. Mitől lesz mégis egy ilyen szuvenír személyes? A gravírozással könnyedén személyre szólóvá teheti ajándékait!

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19maj.jpg

Nyáron, a különböző horgásztavak környékén az üzemeltetők szívesen rendeznek horgászversenyeket, hiszen az esemény kiváló közösségkovácsoló erővel bír és szórakoztató, még azok számára is, akik csak nézőként vannak jelen. Ha Ön is horgászversenyt tervez a közeljövőben, és a különböző díjak mellett érmekkel is megjutalmazná a versenyzőket, szerezze be tőlünk!

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19apr.jpg

Babanézőbe megy, és szeretne valami igazán különleges ajándékkal kedveskedni? A rugdalózók, plüss játékok és egyéb, megszokott ajándékok helyett válasszon valami maradandót és egyedit! Régen szokás volt az újszülöttek számára ezüstkanalat ajándékozni, de az ezüstkanál kitűnő ajándék keresztelőre is.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19marc.jpg

Napjainkban újra virágkorukat élik a személyre szabott ajándékok. Mindenki igyekszik valami olyan meglepetéssel előrukkolni, ami valóban illik a megajándékozotthoz, amiből érzi, hogy gondoltak rá, és nem csak kötelező jelleggel lepte meg valaki. Egy ilyen nagyszerű meglepetés lehet az üveg plakett is.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgavir.hu.19feb.jpg

Díjátadóra készül, emlékestet szervez vagy egy búcsúztatás lebonyolítását bízták Önre? Sok mindent el kell intézni az ilyen jellegű rendezvényekre. Többek között kellhet egy-két plakett is. Az emlékre egyedi szöveg kerül annak függvényében, hogy milyen alkalomból adják át és ki kapja. A plakettet ezért nem tudja csak úgy a boltból beszerezni, a legjobb, ha megrendeli és gravíroztatja.

b_200_0_16777215_00_images_sportgravir.hu.19jan.jpg

Napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a csapatépítő tréningek. A munkáltatók felismerték annak a fontosságát, hogyha az alkalmazottak jobban megismerik egymást, közös élményeket szereznek, akkor hatékonyabban fognak tudni együtt dolgozni is. Ezért érdemes a csapatépítő tréningeket komolyan venni és akár egyedi érem készítésével is kedveskedni a győzteseknek!

b_200_0_16777215_00_images_sportgravir.hu18dec.jpg

 

Legyen szó szakmai, vagy sportversenyről, természetes, hogy a szervezők meg szeretnék jutalmazni azokat a versenyzőket, akik valamilyen helyezést érnek el a megmérettetés során. Általában az értékesebb díjak mellé érméket is átadnak az első három helyezettnek, amikről nem maradhatnak le a feliratok, illetve az ábrák, amik emlékeztetik a versenyzőket arra, hogy részt vettek a megmérettetésen. Ön se feledkezzen meg ezekről a feliratokról, ehhez pedig gravíroztassa az érméket a díjak átadása előtt!

b_200_0_16777215_00_images_sportgravir.hu.nov18.jpg

 

Serlegre van szüksége, ám nem tudja, honnan szerezzen pontosan olyat, amilyen kell Önnek? Keressen meg minket bizalommal, mert nálunk megtalálja pontosan azt, amit keres!

b_200_0_16777215_00_images_sportgravir.hu.okt18.jpg

 

Manapság számos gravírozás szolgáltatás közül válogathatnak az emberek, ha valamilyen ajándéktárgyat, érmet vagy más tárgyat szeretnének egyedivé varázsolni.

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top