Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

lézergravírozás tárgyakra

A lézergravírozás különféle tárgyakra számtalan esetben nyújt mutatós, praktikus és tartós megoldást. De mi ez az eljárás pontosan és milyen előnyei vannak? 

A lézergravírozás egy olyan technológia, amelyet számos területen és célból használnak. Előszeretettel alkalmazzák például művészeti alkotásokban, ipari termékek címkézésében, ajándék- és dísztárgyak gyártásában és még számtalan más területen. Az eljárás annyira sokoldalú és annyira sok esetben használható, hogy mindenkinek érdemes egy kicsit jobban megismerkednie vele.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_serlegbolt-budapest-1.jpg

Serlegboltunk Budapesten széles választékkal várja az érdeklődőket érmekből, plakettekből, serlegekből és más ajándéktárgyakból. De hogyan válasszunk? 

Egy sportversenyen, de tulajdonképpen bármilyen versenyen a győztes valamilyen díjat kap. Ez lehet érem, emlékoklevél, plakett, trófea vagy serleg, és persze kiegészülhet valamilyen tárgy- vagy pénznyereménnyel is. De vajon mitől függ, hogy a legjobbnak járó jelkép éppen érem, trófea vagy serleg?

ÉREM rendelés

Legyen egyszerű az érem rendelés sporteseményekre! Nincs más dolga, mint a mi termékeinkből válogatni, dönteni és megvásárolni a kiválasztott érmeket és kiegészítőket.

A sportolók versenyeken mérik össze a tehetségüket, a felkészültségüket és a kitartásukat. A legjobbak nemcsak dicsőséget nyernek, de díjakat is hazavihetnek. A díj serleg, érem vagy valamilyen trófea is lehet, amit különböző alapanyagokból készítenek. Az első három helyezett különböző színben és anyagból készült díjat kap, ami jelzi az elért helyezést és eredményt.

egyedi ajándéktárgy

Az ünnepelt attól boldog igazán, ha az ajándék valóban róla szól, és illik a személyiségéhez. Az egyedi ajándéktárgyakkal nem tévedhet, rendeljen még ma!

A személyes ajándékok mindig többet jelentenek

Az ajándékvásárlás sokak számára egy bonyolult feladat. Egyesek elégedetlenek lehetnek a felhozatallal, úgy érezhetik, hogy a készen kapható tárgyak túlságosan tucatnak számítanak, amiket nem szívesen raknának a kosárba. Ragaszkodnak ahhoz, hogy a meglepetés személyes legyen, ami kizárólag az ünnepeltről szól.

üvegdíj gravírozás

Az üvegdíj gravírozásról eddig még nem beszéltünk részletesebben. Most úgy döntöttünk, hogy beavatjuk az érdeklődőket az üveg és a gravírozás kapcsolatába.

A versenyzés mindig valamilyen elismeréssel jár a győztesek számára, legtöbbször tárgyi formában. A trófeák magasba emelésével megkapja minden győztes az őt megillető díjat, ami emlékeztet a későbbiekben a győzelmére. A hagyományos díjak közé a serleg és az érem sorolható, de a plakettek, üveg díjak szintén megszokottá váltak mostanára.

SPORTFIGURA készítés

Ha érdekli a sportfigura készítés, nálunk jó helyen jár, hiszen profi megoldásainknak köszönhetően tökéletessé teheti a díjátadási ceremóniát, amiből cége is profitál!

Bár a mondás szerint a részvétel a fontos, győzni azért mégiscsak nagyon jó érzés, büszkeséggel és elégedettséggel tölti el az embert. A verseny izgalmát követően a díjátadó koronázza meg a sporteseményt, és bizony a szervező cégen múlik, mit hoz ki belőle. A sikert ugyan nem árnyékolja be egy kevéssé színvonalas ceremónia sem, a cég megítélésében azonban fontos szerepet játszik minden részlet és éppen ezért érdemel olyan nagy figyelmet a sportfigura készítés is.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_lezergravirozas-targyakra-1.jpg

A lézergravírozás számtalan esetben tökéletes megoldást nyújt. Szinte bármilyen alapanyagra, kis darabszámban is alkalmazható, mutatós és tartós eredményt ad.

A lézergravírozásról a legtöbben már bizonyára hallottak, hiszen az egyedi ajándéktárgyak a virágkorukat élik és nagy részük ezzel a technológiával készül. De mi is ez pontosan, mikor alkalmazható, milyen előnyei vannak és miért ajánljuk mi is ezt? Az alábbiakban ezekre a kérdésekre adunk választ. 

éremüzlet

Egy éremüzletet keres, ahol bármilyen eseményhez talál díjakat? Nálunk megtalálja a sporthoz, művészethez, kultúrához tervezett érmeket is.

A sportágakban elért eredményeket magától értetődően díjakkal jutalmazzák. A díj általában egy szép tárgy, amit feliratoznak és átnyújtanak a dobogósoknak. A serleg, kupa vagy trófea mellett az érmek is gyakori képviselői a díjaknak.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_serlegbolt-budapest.jpg

A kitüntetés egy formája, ha díjat kapnak a kiváló teljesítményt nyújtó versenyzők. A serlegboltunk Budapesten szeretne hozzájárulni az igényes trófeákhoz.

Trófea a győzelem emlékére

A trófea, mint kitüntetés átadása egyáltalán nem új keletű dolog. Már az ókori görögök is használták, ismerték a kitüntetést, de kezdetben még nem versenyekhez vagy teljesítményhez kötődött. A csaták győzteseinek szokásává vált, hogy valamilyen emléket, az az trófeát szereztek az ellenségtől és azt magukkal vitték. A trófea szó is a görög tropaeum szóból ered, ami annyit tesz, hogy emlék, ami a győzelmet jelképezi.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_erem-rendeles-1.jpg

A győzteseknek jár a díj. Az érem rendelés nem vesz el sok időt, ha tudja, hogy milyen szempontok alapján döntsön arról, milyen legyen az érem.

Díjazza a versenyzőit, de ne akármilyen módon, hanem igényes és nívós érmekkel! Az érem előnye, hogy kis helyet foglal, nyakba is akasztható, de ugyanolyan presztizse van, mint egy serlegnek. Az érmek mellett szól az is, hogy változatos formában készülhetnek, nem csak egyféle módon.

Laser gravírozás

Gyors, igényes és gyönyörű felirat, minta készül szinte bármilyen anyagra. Ezt tudja a laser gravírozás, a modern gravírozási technológia.

Akril, fa, üveg, plexi, márvány és fém. Szinte minden anyagot lehet egyedi módon dekorálni, ha megvan hozzá a megfelelő eszköz. A laser gravírozó gép nemcsak képes erre, hanem magas színvonalon is teljesíti a legnehezebb kihívást is. Nem számít, hogy a karóra hátlapjába tervez valaki Ariel betűtípussal apró betűs szöveget, ami egy idézetet ad vissza vagy bonyolult ornamentikus mintát szeretne viszontlátni a kristály vázán.

ÜVEGDÍJ készítés

Egyedi meglepetést szeretne ajándékozni egy jeles eseményre? Az üvegdíj készítést, mint szolgáltatást vegye számításba!

Az üvegből gyártott tárgyak, díszek tökéletesen alkalmasak arra, hogy ajándék váljon belőlük. Egy dekoratív üvegdísznek mindig van helye a polcon, a szekrényen, ott, ahol jól látható. A díjakhoz hasonlóan, nem kell elrejteni, hiszen azért van, hogy büszkék legyenek rá.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_mechanikus-gravirozas.jpg

A mechanikus gravírozás a hagyományos mód, ami annak ellenére is népszerű maradt, hogy már korszerűbb lehetőségek is a rendelkezésünkre állnak.

A gravírozás sokáig mechanikus módszerekkel, sokszor kézzel történt, és még napjainkban is sokan választják ezt a sokkal modernebb lézergravírozás helyett, ami számos okra vezethető vissza. Egyrészt lehetnek úgymond szentimentális okai is annak, hogy valaki a hagyományos módszert rendeli meg, másrészt viszont kétségtelen előnyei is vannak, ha a felirat, vagy minta mechanikus úton kerül a felületre.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_serleg-feliratozas.jpg

Az egyediség egy trófeánál nem spórolható meg. Rendeljen serleg feliratozást bármilyen eseményre, ahol díjazzák a legjobbakat!

A trófeák, díjak, serlegek felirat nélkül csak üres tárgyi elismerések, amik arra várnak, hogy gravírozást kapjanak. A felirat árulja el, hogy milyen alkalomból kerül a győztesek kezébe a trófea. A felirat a legszükségesebb információkat tartalmazza, mert minimális hely áll rendelkezésre a szövegezéshez.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_gravirozas-zugloban.jpg

Gravírozás Zuglóban igényesen, modern technológiák felhasználásával. Ha ízlésesen kidolgozott díjakat, érmeket biztosítana, keressen bennünket!

Bizonyos versenyekkel, díjátadókkal kapcsolatban a szervezők szeretnének valóban igényesen kidolgozott serlegeket, érmeket átadni a résztvevőknek, kitüntetett személyeknek. Ahhoz, hogy a díjak ne okozzanak csalódást a nyerteseknek, és méltók legyenek az adott eseményhez, nem lehet az elkészítésüket a véletlenre. Mindenképp olyan szolgáltatót kell találni, amely nagy gondot fordít a technológia háttér fejlesztésére, így minden szempontból kifogástalan rendeléseket tud biztosítani az ügyfeleknek. Amennyiben Ön is szeretné megtalálni a megfelelő vállalkozást a díjak elkészítéséhez, keressen bennünket bizalommal Zuglóban a gravírozásért!

Laser gravírozás

Laser gravírozással egyedi ajándékot vagy sorozatgyártást is tudunk készíteni. A korszerű technológia igényes kivitelezést tesz lehetővé.

laser gravírozással hagyományos gravírozási munkák és exkluzív feladatok egyaránt megvalósíthatóak. A modern technológiát használó géppel hihetetlenül precíz és esztétikus gravírozás végezhető el. A kis méretek, az apró részletek, a gazdag kidolgozású minták egyike sem jelent akadályt, ahogyan az sem gond, ha többféle alapanyaggal kell dolgozni. A laser gravírozást alapvetően a jelöléstechnikában alkalmazzák, sorszámozáshoz, de gyakran rendelik meg olyan feladatokhoz, mint a cégtábla gravírozás. Természetesen a laser gravírozás minőségi eredményét az egyedi ajándéktárgyak elkészítéséhez is ajánljuk. A fémből, üvegből, bőrből, akrilból vagy kerámiából készült használati tárgyak vagy dísztárgyak is kaphatnak feliratot, mintát, ráadásul a képek élethű, akár fotó realisztikus visszaadása sem lehetetlen.

éremdoboz

Éremdobozok nagy választékban, megfizethető áron, megbízható cégtől! Forduljon hozzánk, nálunk nem csak az érmet, hanem a tokját is megvásárolhatja! 

Az érem mindig is a versenyek díja volt, amit jól megérdemelten a győztes, illetve az első három helyezett kapott. Ez ma sincs másként, ezért előszeretettel adnak érmet munkahelyi versenyeken, csapatépítőkön, kisebb házi versenyeken is. Nagyon fontos azonban, hogy éremdobozt is biztosítsunk a nyerteseknek a díj biztonságos tárolásához. 

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_laser-gravirozas-22jun.jpg

laser gravírozás a legkorszerűbb eljárás, amely díszítések, illetve feliratozás készítésére szolgál.

A gravírozás egy évezredek óta használatos eljárás a különféle tárgyak, így például edények, vagy épp fegyverek díszítésére. Az eljárás lényege, hogy a felület felszínéből valamilyen mechanikai úton eltávolítanak egy bizonyos, igen kis mennyiséget az előre megszabott mintában, illetve vonalak mentén, így hozva létre a díszítést. A legkorábbi, ilyen módszer a karcolás volt; ezt az ősemberek már időszámításunk előtt több tízezer évvel használták különféle csonteszközökön, amelyek napjainkban is megtekinthetőek a világ múzeumaiban. Később a vésés vált általánossá, ám a végeredmény hasonlatos volt a korábbiakhoz, és a munka is viszonylag nehéz, valamint hosszadalmas volt, ráadásul komoly kézügyességet és precizitást kívánt meg. sokáig ez maradt a gravírozás egyetlen módszere, majd megjelent a gravírozásra szolgáló berendezés, aminek fő részegysége az úgynevezett marófej, ami nagy sebességű forgás során távolítja el a felületről a felesleges anyagot, és így hozza létre a megtervezett mintát, vagy feliratot. Ezek azonban mind mechanikai módszerek; a laser gravírozás jelenti az új, az eddigieknél jóval magasabb szintet!

Üvegdíj készítés

Üvegdíj készítésben profik vagyunk! Egyedi díjat tud rendelni bármilyen alkalomra, ha különleges megoldást keres!

Díjazni szeretne egy kiemelkedő teljesítményt, elismerni egy kolléga áldozatos munkáját, szakmai tudását vagy emléket állítani egy eseménynek? Önnek egy díjra van szüksége, méghozzá egy nem akármilyen díjra! Egy díj sokféle lehet és számos formában készülhet. Legyen elegáns, stílusos, figyelemfelkeltő! Döntsön az üveg mellett, ami minden követelménynek eleget tesz! Az üvegdíj készítést meg tudja rendelni tőlünk!

Klasszikus sport serlegek

Klasszikus sport serlegeket gravírozunk megbeszélt határidőre! A termékeinket versenyekre, tornákra, mérkőzésekre egyaránt ajánljuk!

A klasszikus sport serlegeket nem akármilyen boltból lehet beszerezni, hanem egy klasszikus serleg boltból! A mi boltunkban nagy választékot találnak a vásárlók ilyen trófeákból, amik a sport díjakat megtestesítik. A mi termék kínálatunk bővelkedik ilyen klasszikus sport serlegekben. Ezeket a trófeákat leginkább sportversenyeken szokás átadni a legjobb eredményeket elért versenyzőknek. Egy serlegnek mutatósnak kell lennie, hiszen díszhelyre kerül majd, a győztesek büszkén őrzik őket éveken át. A serleg alapanyaga, formája és a mérete is lehet többféle, de vannak olyan serlegek, amiket a legtöbbször rendelnek meg. Ezek a klasszikus modellek, amik nagyobb mérettel rendelkeznek, talpazattal készülnek, készülhet hozzájuk tető is, ki lehet egészíteni őket különböző sportági betéttel és serleg formát kaptak és persze arany színben pompáznak. 

Fa plakett készítés

Fa plakett készítést rendeljen minőségi kivitelezésben! A plakett egyszerű, természetes anyaga a fa, ami kiemeli a plakett feliratát.

Egy plakettnek a falon van a helye vagy esetleg az íróasztalon kitámasztva is hirdetheti a feliratát. Egy ilyen tárgyból lehet díj, emlék vagy pedig valamilyen ajándék is. Rendezvényre ajánljuk sportdíjnak vagy akár ajándéktárgynak is.Több okból is sor kerülhet arra, hogy egy plakettet megrendeljenek, de mindig az a cél, hogy a plakett igényes legyen. Az alapanyagok között a legismertebbnek számít a fa. Az egyedi plakett készítést rendelje meg fából, ha fontos Önnek a természetes külsejű ajándéktárgy!

Bélyegző készítés

Bélyegző készítés személyes igényekhez tervezve! Elkészítjük azt a terméket, amit csak Ön használhat, mert névre szóló!

A bélyegző használata minden hivatalos irat hitelesítéséhez nélkülözhetetlen. Az aláírás mellett a bélyegző által hagyott tintanyomat jelzi, hogy az illetékes személy a saját nevében vagy a cég nevében jóváhagyta a dokumentumban foglalt szöveget és annak tartalmát. Ez azt jelenti, hogy a bélyegzőt olyan gyakran kell elővenni, amilyen gyakran a szerződések és egyéb dokumentumok hitelesítésére csak szükség van. Az új bélyegzőket készíttesse el velünk!

zuglói serlegbolt

zuglói serlegboltunk határidőre teljesíti az egyedi megrendeléseket! A gravírozott díjak a közelgő megmérettetésre gyönyörű formában elkészülnek.

A serlegek olyan győzelmi trófeák, amiket gyakran kapnak a győztes sportolók, akik a dobogóra lépnek. A helyezettek tárgyi nyereménye egy serleg vagy érem, amit csak a legjobbak kapnak meg a verseny végén. A díjkiosztón már ott kell sorakoznia a gravírozott díjaknak készen, és fényesre pucolva. A zuglói serlegboltunkból minden trófeát meg tud rendelni a szükséges mennyiségben.

érem készítés

Az érem készítésben kimagasló színvonalat kapnak megrendelőink tőlünk! Az egyedi trófeák legismertebb típusa az érem, rendeljen belőle minőségi darabot!

Az érmek, medálok a leggyakrabban sport eseményeken tűnnek fel. A teljesítmény elismerésének tárgyi megnyilvánulásai, amit a legjobbak kaphatnak. A bajnokok nyakában arany, ezüst és bronz érem csillog, amit a megmérettetés végén, a dobogón állva adnak át a versenyzőknek. Az érmek nem egyformák, megkülönbözteti őket maga az érembetét, amin az aktuális eseményre vonatkozó információk szerepelnek. Ezek az információk lehetnek grafikai vagy szöveges adatok, illetve számokkal jelzett dátumok stb., amik az érem készítés során kerülnek fel.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_mechanikus-gravirozas.jpg

Mechanikus gravírozással a számok és betűk tartósan megmaradnak az anyagban. Ez a gravírozási eljárás valóban hosszú távra szól.

A gravírozást automatizált módon végzik el azok a műhelyek, ahol ezzel az eljárással foglalkoznak. A különböző alapanyagokba vésett feliratok, betűk és számok vagy minták két féle módszerrel készülnek el. Az egyik a hagyományosabb mechanikus gravírozás, a másik pedig az újkeletűbb lézer gravírozás. A lézeres változat a jellegénél fogva gyorsabban elkészül, valamivel könnyebb kivitelezni, viszont, ha igazán minőségi és tartós gravírozást szeretne valaki viszont látni a bőr, fa vagy fém felületen, akkor mindenképpen a mechanikus gravírozást ajánljuk.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_uvegdij-21szept.jpg

Az üvegdíj egyedi és minőségi kivitelezését vállaljuk. Rendeljen üvegből készült trófeát személyre szabott gravírozással!

A trófeák, elismerések nem csak bronzból vagy nemes fémből készülhetnek. A légies hatású, üvegből készült díjak az egyik legelegánsabb változatát képviselik a tárgyi elismeréseknek. Nincs is szebb annál, mint amikor egy csupa üveg, finoman metszett üvegdíj kerül a győztesek, díjazottak kezébe. Az üvegen megcsillan a napfény, ami még csillogóbbá, ragyogóbbá teszi az üvegdíjat. Gyönyörű és különleges egy ilyen trófea, ami ráadásul minden alkalomra nagyszerűen illik.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_lezer-gravirozas-21aug.jpg

lézer gravírozás modern gravírozási technológia, amivel minden fajta anyagot díszíteni, feliratozni lehet. A gravírozás tökéletes eszköz arra, hogy esztétikus, egyedi, tartós és igényes gravír készüljön.

A gravírozás hagyományos módszere, a mechanikus gravírozás maró eszközzel történik. Ennek a gravírozó eszköznek a fő eleme a marófej, ami a felületről eltávolítja a felesleges anyagot, így hozza létre a megtervezett mintát vagy éppen feliratot. Egy másik lehetőség a gyémántfejjel kivitelezett gravírozás, aminek során a gyémánt számos vonalat karcol a felületbe és ezek összessége adja ki a díszítést.

Egyedi plakett készítés

Egyedi plakett készítés díjazáshoz, elismeréshez! A trófeák, serlegek, érmek nem jelentik a teljes választékot, ha díjakról van szó. A plakett is egyike a gyakran választott díjaknak, amiből változatos formák és méretek készülhetnek. A plaketteket is megrendelésre készítik, hiszen minden alkalom egyedi, tehát ahhoz tervezett díjra van szükség.

A plakett eredetileg szögletes dombormű, sima hátlappal, amit valamilyen fémből készítenek. A plakett gyártás fejlődése és a megrendelői igények változásai mára sokkal többféle díj elkészítésére adnak lehetőséget. Az ilyen típusú elismerés nemcsak bronzból, ezüstből vagy egyéb fémből készülhet. A fa vagy plasztik, üveg változatát is előszeretettel választják a plakettnek.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_disztanyerok.jpg

Dísztányérok széles választékban, kedvező áron - gravíroztasson, és adjon egyedi ajándékokat a mi segítségünkkel!

Egyedi ajándékot adni szeretteinknek, vagy akár kollégáinknak sosem egyszerű, hiszen egyrészt a legtöbb ajándéktárgy olyan termék, amit sorozatban és igen nagy mennyiségben gyártanak, másrészt az illető ízlését is viszonylag nehéz eltalálni, bár ez utóbbi kevésbé nehéz, mint az egyediség megoldása. Szerencsére azonban ez utóbbira is létezik megoldás, méghozzá sokféle, ám az egyik legérdekesebb, egyben legszebb ajándék a dísztányér lehet, főleg, ha gravíroztatunk is rá.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_kupa-rendeles-21maj.jpg

kupa rendelés az egyszerű módja annak, hogy meglegyen a tervezett díj a rendezvényre. A díjak és elismerések kiosztásával jutalmazzák meg a nyerteseket vagy azokat, akik valamilyen elismerésben részesülnek. Egy kupa olyan díj, ami mutatós és klasszikus egyben. Szépen be lehet állítani a vitrinbe vagy olyan helyre, ahol szem előtt van.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_kupa-gravirozas.jpg

kupa gravírozást ajánljuk egyedi ajándékhoz is! A kupák, serlegek, medálok és díjak olyan tárgyak, amiket megnyerni szokás, nem pedig oda ajándékozni valakinek. Egy ilyen tárgyból is lehet ajándék, mégpedig egyedi típusú. Aki kupát ajándékoz, az jelezheti az ünnepeltnek, hogy mennyire értékesnek gondolja, annyira, hogy az illető díjat is érdemel, amiért számára a legjobb barát, anyuka, kedves stb.

kuparendelés

Kuparendelés rövid határidővel, kedvező áron - jutalmazza meg a verseny győztesét egy fejedelmi trófeával!

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_erem-rendeles.jpg

Ha érem rendelésre van szüksége, az egyedi érem készítés legyen a mi dolgunk, Önnek csak a tervet kell hozzá megadnia! A medálok, érmek a versenyek és megmérettetések díjazásának alapvető elemei. Az aranyló, ezüst és bronz medál kerül azoknak a  nyakába, akik a teljesítményüknek köszönhetően felléphetnek a dobó fokaira. Egy éremről jellegzetes, kerek forma jut eszünkbe, ami a fém pénzek érméjére hasonlít. Az egyik éremnek nem kell ugyanolyannak lennie, mint a másiknak, a forma megtartása mellett sok lehetőség van arra, hogy egy érem egyedi lehessen.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_lezergravirozas.jpg

A lézergravírozás segítségével az emblémázás egyedi és tartós kivitelezése megvalósítható. A logó vagy embléma az egyes márkák termékeit jelöli, minden darabra felkerül. Az emblémázásnak különböző technológiái léteznek, mint például a nyomtatás, gravírozás is. A termékek anyaga, példányszáma, a költségek is befolyásolják, hogy melyik technológiát érdemes megrendelni a logózáshoz. A lézergravírozás egyike azoknak az eljárásoknak, amik jellegzetes külsővel látják el az emblémát és számos előnnyel rendelkeznek.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_gravirozas.jpg

A gravírozáshoz az egyik legjobb ajánlatot nálunk találja! Egy megrendelt gravírozás minősége több dolgon múlik egyszerre. Az alapanyag típusa nem annyira meghatározó, mint az, hogy milyen eszközzel végzik. A modern megoldás mindenképpen a lézeres gravírozás. A lézerrel tűpontos minták és finom vonalak készülnek.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_belyegzo-keszites.jpg

A bélyegző használatát hivatalos ügyekkel kapcsoljuk össze. A dokumentumok alján ott van a pecsét, amit a hivatalos bélyegzővel hagytak, ezzel hitelesítve az iratot. Ma már bárkinek lehet bélyegzője, egy cég vagy vállalkozás, szabadúszó szakember is használhat saját, egyedi bélyegzőt, amivel jelezni tudja a szerződések és egyéb dokumentumok hitelességét. Hol lehet ilyen irodai eszközt vásárolni? A bélyegzőt készíttetni érdemes, nem pedig vásárolni!

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_gravirozott-ajandek.jpg

Az ajándékozásnak meg vannak a maga sablonjai. Nem mindegy, hogy olyan embernek keresünk ajándékot, akit jól ismerünk és közel áll hozzánk vagy pedig olyan valakinek, akinek udvariasságból, formaságból kell ajándékot adnunk.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_budapesti-gravirozas.jpg

gravírozás Budapesten is elérhető szolgáltatás, és sokan igénybe is veszik, amikor valamilyen maradandó emléket szeretnének készíttetni. Lehet ez egy sportesemény fődíja, egy emlékplakett, vagy akár egy kisebb dísz-, illetve használati tárgy, ami örök emléket állít egy-egy pillanatnak.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_plakett-rendeles-sportgravir.jpg

A plakett egy olyan elismerés , amit valamilyen teljesítmény értékelése céljából szokás átadni. Plakettet kaphat személy és akár egy cég is. A plakett tárgyi emléket állít és gondoskodik arról, hogy felhívja a figyelmet arra, ami miatt készítették.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_erem-rendeles-sportgravir.jpg

Sportérmeket rendelne a következő eseményre, ahol díjakat is ki fognak osztani a helyezettek között? Az érem rendelés elsőre talán egyszerűnek tűnik, de könnyen bele lehet bukni, ha figyelmetlen vagy könnyelmű az ember. Ez akkor is megtörténhet, ha nem választ körültekintően céget az érem rendeléshez.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_serlegbolt-budapesten-sportgravir.jpg

A versenyek és vetélkedők elmaradhatatlan díjazása a serleg. Minden serleg egyedi, mert csak az adott versenyre szól, dátummal, névvel ellátva készül. Néha nem is olyan egyszerű megtalálni és elkészíttetni a tervekben meghatározott serleget. Budapesten serlegboltot találni nem nehéz, de a legjobb serlegbolt Budapesten nem mindenki számára ismert.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sport-erem-rendeles-sportgravir.jpg

Minden versenyben vannak győztesek, akiket a célszalag átszakítása után önfeledten ünnepel a tömeg. A győzelem és a dicsőség, a befektetett munka megtérülése önmagában hatalmas jutalom. A győzelem azért tárgyi díjakkal is jár, hiszen a serlegek, érmek és medálok ott díszeleghetnek majd a versenyző otthonában.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_serleg-gravirozas-sportgravir.jpg

Egyik serleg olyan, mint a másik? Ez egyáltalán nem igaz. Ha akarjuk, akkor egy trófea vagy serleg is lehet egyedi, lehet személyre szabott a felirata és az átlagostól eltérő a külseje.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_plakett-gravirozas-sportgravir.jpg

A plakett olyan dísztábla, amit valamilyen elismerés kíséretében nyújtanak át a díjazott vagy ünnepelt személynek. Egy plakett nemcsak díjátadón szerepelhet csinos díszdobozban, hanem a különféle műemlék épületek falán, emlékművek, szobrok talpazatán is helyet kaphat. A plakettre gravírozással készül a szöveg, ami a technológiának köszönhetően nemcsak szép, de tartós is lesz.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir_hu_20200128.jpg

Manapság már rengeteg olyan verseny van, amit minden évben megtartanak. A legtöbb szervező mindenképp hosszú távra tervez, emiatt olyan szponzorokat, partnereket keresnek, akik ehhez tudnak alkalmazkodni. Ez elsősorban azért fontos, hogy a továbbiakban a szervezés zökkenőmentesebb legyen, hiszen, ha már nem kell a partnerek után kutatni, azzal rengeteg időt és energiát lehet nyerni.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19dec.jpg

A cégek többsége szervez csapatépítő programokat, hiszen köztudott, hogy ezek az események milyen fontosak ahhoz, hogy a dolgozók hatékonyan tudjanak együtt dolgozni. A csapatépítés lehet egy egyszerű program is, de még jobb, ha valamilyen versenyt szervezünk, ahol egy kis közös megmérettetés elé állítjuk a munkatársakat.

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19nov.jpg

A lézergravírozás egy koncentrált lézersugárral történik. Ennek hatására a gravírozott részen az anyag elpárolog vagy elég, így egy nagyon tartós, jól látható feliratot vagy képet kapunk. Nézzük, mi mindent érdemes még tudni a lézergravírozásról!

b_200_0_16777215_00_images_tartalomiras_sportgravir.hu.19okt.jpg

Gondolta volna, hogy a gravírozás meglehetősen ősi technika? Pedig így van, ugyanis már az őskőkorszakból származó tárgyakon is találtak karcolással, vagyis gravírozással díszített tárgyakat.

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top