Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

disztanyer.jpg tanyertarto.jpg tanyerdoboz.jpg

Egyedi dísztányérral emléket tud állítani a kiemelkedő teljesítménynek

Az üvegből készült egyedi dísztányér talán nem szokványos, de mindenképpen figyelemfelkeltő és dekoratív díj is egyben.

Tányért rakni a falra hagyomány

egyedi dísztányérA fali tányér egy régi hagyományokra visszatekintő dísztárgy. A nagymamáink nappalijának, konyhájának falain díszelegtek gyönyörű, porcelán vagy festett kerámia tányérok. Az igazán mutatós, drága darabokat bizony nem használták tálalásra, falatozásra, hanem kitették a falra. Az értékes tányérokat ennek köszönhetően könnyebben meg tudták óvni attól, hogy a földön kössenek ki és ripityára törjenek és mindig szem előtt voltak, nem kellett elrejteni a tálalószekrénybe őket.

Később lakberendezési divathullám képében tért vissza a tányér, mint falidísz. A hetvenes, nyolcvanas években sok konyhában, nappaliban lehetett velük találkozni a magyar otthonokban. A kilencvenes években mindenki elpakolta a tányérjait a konyhaszekrények polcaira, mára azonban újra feléledt ez a dekorációs irány, természetesen kicsit újragondolva és igazán kreatívan megvalósítva.

A dísztárgy szerepet kapott tányérokkal nemcsak skanzenek, nagymama otthonok vagy múzeumok falain találkozhatunk. Mi is ajándékozhatunk bárkinek kiakasztani való, kerek díszeket. Nem is kell feltétlenül szögre akasztani, elég, ha a polcon, ahol szem előtt van, a falnak támasztjuk.

Egyedi dísztányér emlékbe vagy díjnak is rendelhető

egyedi dísztányérEgy dísztányérból készülhet díj, de emellett népszerű választás egyedi ajándékokhoz is. Milyen alkalmakra szokás dekoratív tányért rendelni? Gondoljunk a különböző versenyekre, ahol valamilyen trófeát vehetnek át a győztesek. A trófea tanúskodik az esemény legfontosabb részleteiről, helyet kap rajta a név, a dátum vagy az is, hogy hányadik alkalommal rendezték meg a megmérettetést.

Nem is kell versenyen részt vennie ahhoz valakinek, hogy ízléses, feliratozott dísztányért tudjon kirakni a polcra. Sokszor elegendő az is, ha közeleg egy, az életben jeles esemény, amire szokás ajándékot adni. A házassági évfordulók például ilyen események. A nyugdíjazási ünnepségek vagy a karrierben elért eredmények is megkövetelik, hogy megemlékezzenek róluk, de lehetőleg méltó módon. Az egyedi emlék elkészíttetése mindig kitűnő választást jelent.

Az erre a célra kiválasztott dísztárgy felületére kerül gravírozással a megrendelő által megfogalmazott szöveg, dátum, a megajándékozottak neveivel. A szöveget ki lehet egészíteni a tányért keretbe foglaló díszítéssel, tetszőleges mintával, ami dekoratívabbá teszi a tárgyat. Az üvegtárgy elegáns, mégis illik a legtöbb falra, mert nem feltűnő és nincsen túldíszítve.

egyedi dísztányérA komplett csomaghoz tányértartó és díszdoboz is tartozik. Ezekkel a kiegészítőkkel a tányér biztonságos és szép tartót kap, amiben át lehet adni, illetve később kiállítani a végleges helyére. 

Ajándékok és gravírozás egy helyen

A trófeák és díjak, serlegek és dísztárgyak a megmérettetések elmaradhatatlan kellékei. Ilyen tárgyakból hatalmas választékkal rendelkezünk. Ajánljuk a megvásárolható termékeinket mindenkinek, aki ízléses, gondosan megmunkált, gravírozható tárgyat szeretne vásárolni.

A kereskedésünk nem csak egyszerű üzlet, mert arra is gondoltunk, hogy a gravírozást is meg tudják rendelni az ügyfelek. Aki nálunk jár, az a vásárlást és a feliratoztatást is egy helyen, egyszerre el tudja intézni. Spóroljon időt azzal, hogy nem kell több helyet keresgélnie egy vagy több díj elkészíttetéséhez! 

Az érdeklődőket szívesen tájékoztatjuk személyesen az üzletben nyitvatartási időben vagy a honlapon megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Dísztányér készítés: ha formabontó megoldást választana! 

dísztányér készítésdísztányér készítéssel igazán különleges díjazást biztosíthat a versenyzőknek. Legyen emlékezetes az esemény, válasszon nívós dísztárgyat!

Bizonyos versenyekkel kapcsolatban a szervezők szívesen lennének formabontók, és a serlegek, érmek helyett különlegesebb díjazást biztosítanának a helyezetteknek. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elképzelései, és szívesen fogadna ezzel kapcsolatban tanácsot, ajánljuk figyelmébe a dísztányér készítés szolgáltatásunkat!

A dísztányér készítés ideális választás lehet az eseményeknél. A dísztányérokkal emlékezetes díjazásban részesítheti a résztvevőket. Például főzéssel kapcsolatos versenyekhez is ideális választás lehet ez a dísztárgy. Igényes megoldásainkkal garantáljuk, hogy Ön és a díjazottak is elégedettek lesznek. Többféle termék közül is válogathat a kategóriában.

A dísztányérok elkészítését rugalmas szolgáltatás keretein belül vállaljuk, kedvező feltételekkel. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, vagy megrendelné a szolgáltatást, keressen minket bátran az elérhetőségeinken!

 

 

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top