Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

disztanyer.jpg tanyertarto.jpg tanyerdoboz.jpg

Dísztányér készítés: ha formabontó megoldást választana! 

dísztányér készítésdísztányér készítéssel igazán különleges díjazást biztosíthat a versenyzőknek. Legyen emlékezetes az esemény, válasszon nívós dísztárgyat!

Bizonyos versenyekkel kapcsolatban a szervezők szívesen lennének formabontók, és a serlegek, érmek helyett különlegesebb díjazást biztosítanának a helyezetteknek. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elképzelései, és szívesen fogadna ezzel kapcsolatban tanácsot, ajánljuk figyelmébe a dísztányér készítés szolgáltatásunkat!

A dísztányér készítés ideális választás lehet az eseményeknél. A dísztányérokkal emlékezetes díjazásban részesítheti a résztvevőket. Például főzéssel kapcsolatos versenyekhez is ideális választás lehet ez a dísztárgy. Igényes megoldásainkkal garantáljuk, hogy Ön és a díjazottak is elégedettek lesznek. Többféle termék közül is válogathat a kategóriában.

A dísztányérok elkészítését rugalmas szolgáltatás keretein belül vállaljuk, kedvező feltételekkel. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, vagy megrendelné a szolgáltatást, keressen minket bátran az elérhetőségeinken!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top