Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Érem, éremalap, érembetét, szalag, tartó, doboz? Minden, ami érem, nézzen körül nálunk!

eremalap erembetet eremszalag

eremtarto eremdoboz

 

 

Érdekességek az érmekről

Érdekességek az érmekrőlA különböző versenyek során elért eredményeket régóta képviselik az érmek, azonban hiába olvadtak össze a megmérettetésekkel, a különleges, csillogó érmekről általánosságban keveset tudnak az emberek.

Kevesen tudják, de a régi korokban az érmek elsősorban inkább művészi alkotások voltak, mintsem díjak. Az éremművészet első kiemelkedő alakja az itáliai Antonio Pisano volt, aki az 1440-es években éremportrékat készített hercegekről és tudósokról, vagyis ebben az időszakban még inkább értékes dísztárgyaknak minősültek a csillogó érmék. Ezután az éremművészet elterjedt Franciaországban és Németországban is; a 17. században már sok uralkodói érem és emlékérem készült, majd az érmek jutalomként történő adományozása a 18. századra lett jellemző, ami pedig napjainkban is tartja hagyományát. Az éremművészet virágkorát a művészettörténészek a 19. század és a 20. század elejéhez szokták kötni.

Ha további érdekességekre kíváncsi az érmekkel kapcsolatban, vagy vásárolna kínálatunkból, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

A legjobbak jutalmát megrendelheti éremboltunkban is!

A legjobbak jutalmát megrendelheti éremboltunkban is!A sportban a dicsőség tárgyi kifejezését a trófeák, serlegek és érmek jelentik. Amikor egy verseny végén kihirdetik a győzteseket, a helyezettek nyakába csillogó érem kerül, a kezükbe pedig serleg, amit hazavihetnek, és büszkék lehetnek rá, és persze azzal együtt a saját teljesítményükre is.
Éremboltunkban Ön is megvásárolhatja azokat az érmeket, amiket a soron következő sporteseményen a győztes sportolóknak szán.

Éremboltunk a széles kínálattal és a gyors szállítással igyekszik az ügyfél igényeit teljeskörűen kiszolgálni. A standard érmek mellett éremboltunkban arra is lehetőséget adunk, hogy egyedi éremkészítést is igénybe vehessenek a hozzánk forduló ügyfelek. Minták, méretek, forma és felirat tekintetében természetesen több opció is megvalósítható. Az elkészült éremhez igény szerint szalagot, tartót, illetve dobozt is biztosítunk.

Ha a részletek érdeklik szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keresse fel éremboltunkat honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top