Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

érem rendelésSportérmeket rendelne a következő eseményre, ahol díjakat is ki fognak osztani a helyezettek között? Az érem rendelés elsőre talán egyszerűnek tűnik, de könnyen bele lehet bukni, ha figyelmetlen vagy könnyelmű az ember. Ez akkor is megtörténhet, ha nem választ körültekintően céget az érem rendeléshez.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben sikeres érem rendelést szeretne lebonyolítani! Az ügyfeleink számára igyekszünk valóban teljes körű szolgáltatásokat nyújtani annak érdekében, hogy a Ön közreműködésével beszerzett érmekre ne legyen semmilyen panasz!

 

Az első lépés az érem rendelés folyamatában, hogy a vásárló  tisztázza a kérdést, hogy pontosan hány darab sportéremre van szüksége, illetve azok milyen méretűek legyenek. Az érmekhez különböző kiegészítőket is tudunk adni, amiket szintén meg tud vásárolni a termék kínálatunkból. Ilyen kiegészítő lehet az érem betét, a betét tartó, az éremdoboz is. Ezek a kiegészítők arra is alkalmasak, hogy a díjakat igényes formában lehessen átadni. Egy szalaggal ékesített, dobozban átadott díj jobban mutat és ki lehet tenni díszhelyre is a későbbiekben. Amikor megszületett a végleges döntés az érmeket illetően, már csak a

gravírozás kérdése van hátra.

Az érem rendelés utolsó lépéseként az érmekre gravírozással kerül fel a megrendelésben feltüntetett szöveg. Grafika, számok, betűk egyaránt beleférnek a gravírozásba. A gravírozást is ránk bízhatja, hiszen ez a szolgáltatás egyike a fő tevékenységeinknek! Gondunk lesz rá, hogy minden egyes érem jól sikerüljön és hibátlan legyen!

 

Amennyiben budapesti érem rendelést tervez, forduljon hozzánk bizalommal! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen részletes tájékoztatást az érem rendeléssel, a vásárlással és gravírozással kapcsolatban! Az ígért határidőre elkészítjük az érmeket, méghozzá kiemelkedő minőségben! Ha minket választ, akkor nem lesz gondja arra, hogy időben elkészült, kiváló minőségű és az eredeti tervekhez hűen kivitelezett sportérmeket tudjon átadni a rendezvényen!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top