Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

serlegbolt Budapesten A versenyek és vetélkedők elmaradhatatlan díjazása a serleg. Minden serleg egyedi, mert csak az adott versenyre szól, dátummal, névvel ellátva készül. Néha nem is olyan egyszerű megtalálni és elkészíttetni a tervekben meghatározott serleget. Budapesten serlegboltot találni nem nehéz, de a legjobb serlegbolt Budapesten nem mindenki számára ismert.

Aki még a tökéletes serlegboltot keresi a fővárosban, az biztosan nem ismer minket! Forduljon hozzánk bizalommal és bonyolítsa le egyszerűen a serleg rendelést Budapesten! A serleg rendelés folyamatának nem kell feltétlenül hosszadalmasnak vagy bonyolultnak lennie. Ez természetesen annak a függvénye is, hogy milyen szolgáltatót talál az ember a feladatra. A budapesti serlegboltunkra eddig még nem érkezett panasz, a vásárlóink elégedettek voltak a megrendelt serlegekkel, valamint a kapott szolgáltatás minőségével is. 

Az a célunk, hogy minden ügyfelünket el tudjuk látni a nagy eseményre megrendelt egyedi serlegekkel. A minél sikeresebb ügyintézés érdekében igény szerint biztosítjuk budapesti serlegboltunkban a megrendelt trófeák gravírozását is. Gondoljon bele, hogy mennyivel egyszerűbb egy helyen elintézni mindent a rendeléstől a gravírozásig, ahelyett, hogy több cégtől kellene ajánlatot kérni és több emberrel  kellene kommunikálni.

A serlegekből méretben és díszítésben is többféle szerepel a kínálatunkban, klasszikus és prémium is, amikhez igény szerint tudunk kiegészítőket is biztosítani. Nagyszerű ár-érték arányban forgalmazzuk termékeinket, a kedvező ár pedig a gravírozásra is vonatkozik. A budapesti serlegboltunk a határidők betartását is szem előtt tartja, sőt, ha szükséges, rövid határidővel is szállítja a megrendelt serlegeket egyedi kivitelben.

Ne keressen tovább megbízható serlegboltot Budapesten, mert mi garantáljuk, hogy minden elvárásának megfelelő termékeket és szolgáltatásokat tudunk nyújtani! Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és kérjen árajánlatot serleg rendelésre tőlünk!

 

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top