Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

serlegA legtöbb versenyen az első helyezettet serleggel jutalmazzák a szervezők, hiszen leginkább ez illik egy győzteshez. Azonban egy fődíj nem lehet akármilyen: a legkifogástalanabb, legpompásabb serlegre van szükség azért, hogy legjobb versenyző valóban méltó jutalomban részesüljön. Ha Ön is színvonalas, igényes serleget szeretne átadni, szerezze be tőlünk!

 

Választékunkban többféle serleg közül is válogathat, amik egytől egyik kifogástalan darabok. Így, ha bennünket választ, garantáltan egy lenyűgöző díjjal jutalmazhatja meg az első helyezettet. Amennyiben sorsdöntő versenyről van szó, érdemes a prémium kategóriából választania, ha viszont kisebb megmérettetéssel kapcsolatos eseményt szervez, a klasszikus serlegek is kiválóak lesznek.

 

Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válassza ki azt a termékünket, ami megfelel az eseményhez! Amennyiben kérdései lennének a serlegekkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top