Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

gravírozásA legtöbben szívesen ajándékozzuk meg vendégeinket, különösen, ha azok külföldről érkeznek hozzánk látogatóba. Ez fordítva is igaz, ha mi megyünk valahová, illik egy kis ajándékkal megköszönni a vendéglátást. Kézenfekvő olyan ajándékkal meglepni őket, ami jellegzetes és hazánkra emlékezteti őket. Mitől lesz mégis egy ilyen szuvenír személyes? A gravírozással könnyedén személyre szólóvá teheti ajándékait!

Forduljon bizalommal gravírozással foglalkozó cégünkhöz, ha nincs konkrét ötlete az ajándékot illetően! Mi ajándéktárgyakat is kínálunk és gravírozást is vállalunk egyszerre. Itt van például a tőlünk megrendelhető, parlamentet ábrázoló kulcstartó, ami önmagában csak egy átlagos szuvenír, de ha rákerül pár kedves szó, akkor máris több lesz ennél, jelentőséggel fog bírni.

 

A megrendelést követően rövidesen elkészül a kulcstartó és egy szép csomagolásban kedves meglepetés válhat belőle. Lépjen kapcsolatba velünk a közzétett elérhetőségeink egyikén és érdeklődjön a részletekről!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top