Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Gravírozás ZuglóbanGravírozás Zuglóban igényesen, modern technológiák felhasználásával. Ha ízlésesen kidolgozott díjakat, érmeket biztosítana, keressen bennünket!

Bizonyos versenyekkel, díjátadókkal kapcsolatban a szervezők szeretnének valóban igényesen kidolgozott serlegeket, érmeket átadni a résztvevőknek, kitüntetett személyeknek. Ahhoz, hogy a díjak ne okozzanak csalódást a nyerteseknek, és méltók legyenek az adott eseményhez, nem lehet az elkészítésüket a véletlenre. Mindenképp olyan szolgáltatót kell találni, amely nagy gondot fordít a technológia háttér fejlesztésére, így minden szempontból kifogástalan rendeléseket tud biztosítani az ügyfeleknek. Amennyiben Ön is szeretné megtalálni a megfelelő vállalkozást a díjak elkészítéséhez, keressen bennünket bizalommal Zuglóban a gravírozásért!

Zuglóban a gravírozással kapcsolatban igazán színvonalas és igényes megoldásokat kínálunk a megrendelőinknek. Az ízléses termékek titka a korszerű technikai háttér. Zuglóban a gravírozáshoz folyamatosan fejlesztjük a munkaterületet annak érdekében, hogy megrendelőinket valódi szépségekkel örvendeztessük meg. Ha bennünket választ a díjak elkészítéséhez, garantáljuk, hogy nem fog csalódást okozni a végeredmény. A gravírozást Zuglóban rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül kínáljuk. Odafigyelünk a rövid határidőkre, nálunk elfelejtheti a több hetes várakozást. Többféle eljárást is alkalmazunk a díjak készítésekor. Ezekkel kidolgozott, tartós mintákat, feliratokat tudunk készíteni. Minden egyes rendelésünknél odafigyelünk arra, hogy méltók legyenek az adott esemény színvonalához.

Zuglóban a gravírozásért megéri hozzánk fordulni, legyen a megrendelőnk, és biztosítson ízléses, szép díjakat, serlegeket, érmeket a rendezvényen! Weboldalunkon bővebb információkat találhat rólunk, szolgáltatásainkról, az általunk alkalmazott eljárásokról. Korábbi munkáinkról is láthat fotókat, ezeket is érdemes megtekintenie. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top