Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

sportgravir.hu 22julÉremdobozok nagy választékban, megfizethető áron, megbízható cégtől! Forduljon hozzánk, nálunk nem csak az érmet, hanem a tokját is megvásárolhatja! 

Az érem mindig is a versenyek díja volt, amit jól megérdemelten a győztes, illetve az első három helyezett kapott. Ez ma sincs másként, ezért előszeretettel adnak érmet munkahelyi versenyeken, csapatépítőkön, kisebb házi versenyeken is. Nagyon fontos azonban, hogy éremdobozt is biztosítsunk a nyerteseknek a díj biztonságos tárolásához. 

Az éremdoboz egy elegáns kis doboz, amiben kényelmesen, látványosan, mégis biztonságos módon helyezhetjük el az érmet. Így nem kell kivenni a helyéről ahhoz, hogy megmutassuk, csupán a dobozt kell kinyitni. Többféle méretben, különböző kivitelekben vásárolható meg az éremdoboz, így biztos, hogy minden eseményre megtaláljuk az ideálisat. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük az éremdobozok iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban! Szerezze be egycsapásra az érmet és az éremdobozt is! 

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top