Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

érem készítés

Az érem készítésben kimagasló színvonalat kapnak megrendelőink tőlünk! Az egyedi trófeák legismertebb típusa az érem, rendeljen belőle minőségi darabot!

Az érmek, medálok a leggyakrabban sport eseményeken tűnnek fel. A teljesítmény elismerésének tárgyi megnyilvánulásai, amit a legjobbak kaphatnak. A bajnokok nyakában arany, ezüst és bronz érem csillog, amit a megmérettetés végén, a dobogón állva adnak át a versenyzőknek. Az érmek nem egyformák, megkülönbözteti őket maga az érembetét, amin az aktuális eseményre vonatkozó információk szerepelnek. Ezek az információk lehetnek grafikai vagy szöveges adatok, illetve számokkal jelzett dátumok stb., amik az érem készítés során kerülnek fel.

Az érem készítés megrendelése egyike azoknak a feladatoknak, amiket egy verseny, megmérettetés előtt meg kell szervezni. Mire elérkezik az eredményhirdetés pillanata, az érmeknek rendelkezésre kell állniuk az erre a célra szintén megrendelt dísz dobozokban. Lássuk, hogy milyen kiegészítők szükségesek az érmekhez. Az érem önmagában még csak egy részét jelenti a teljes trófeának. Az érem készítéshez a megrendelőnek ki kell választania az érmet magát. Egy érem lehet többféle méretű is, például a 35mm-től egészen a 90 mm-es nagyságig készülhet. Az alap még csak a kezdet, erre kerül majd az érem betét. Az érem betéten azt a fém vagy ötvözet elemet jelenti, ami az alapra kerül, annak méretéhez arányosan igazítva. Az érembetéten általában az adott sportág szimbóluma szerepel gravírozással.

Az érem készítéshez az alapon és a betéten kívül az érem kiegészítői is szükségesek. Ebbe a kategóriába tartozik a szalag, amire az érem kerül és a doboz, amibe az érem kerül. A dobozon kívül van még egy lehetőség, az érem tartó, ami már inkább trófeához hasonló díjat jelent.

Az érem készítés egyedi változatban, prémium minőségben, határidőkhöz igazodva rendelhető meg a cégünktől. A gravírozás legyen a mi feladatunk, Ön pedig nyújtsa át a díjat a győzteseknek! Minden tudnivalóról értesülhet, ha kapcsolatba lép munkatársainkkal az egyik, feltüntetett elérhetőségen!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top