Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

üvegdíjAz üvegdíj egyedi és minőségi kivitelezését vállaljuk. Rendeljen üvegből készült trófeát személyre szabott gravírozással!

A trófeák, elismerések nem csak bronzból vagy nemes fémből készülhetnek. A légies hatású, üvegből készült díjak az egyik legelegánsabb változatát képviselik a tárgyi elismeréseknek. Nincs is szebb annál, mint amikor egy csupa üveg, finoman metszett üvegdíj kerül a győztesek, díjazottak kezébe. Az üvegen megcsillan a napfény, ami még csillogóbbá, ragyogóbbá teszi az üvegdíjat. Gyönyörű és különleges egy ilyen trófea, ami ráadásul minden alkalomra nagyszerűen illik.

A serlegekkel vagy érmekkel ellentétben, egy üvegdíj kevésbé feltűnő, nem olyan nagy méretű és nem lehet nyakba akasztani sem, mégis magára vonzza a tekinteteket. A díj lehet talpas, szögletes, kerek formájú vagy készülhet plakett változatban is. Az üveget formára vágják, csiszolják, megedzik és ragasztják. A legvégén jön a gravírozás lépése, ami az üvegdíjat egyedivé teszi. A gravírozással minden fontos információ rákerül az üvegfelületre, a dátumtól kezdve az esemény megnevezéséig, illetve névvel is el lehet látni, ha arra van igény. Az üvegdíjhoz érdemes külön a díjhoz készült tokot is rendelni. Ez egy puha béléssel ellátott, zárható, dekoratív tok, ami megvédi a díjat attól, hogy megsérüljön. Az üvegdíj tulajdonosa ennek köszönhetően tudja biztonságosan szállítani az elismerést.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, mert a díjak terén nagy tapasztalattal rendelkezünk! Mi elkészítjük Önnek azt a trófeát, serleget, plakettet vagy üvegdíjat, amit kiválasztott és egyedivé szeretne tenni. A webáruházunkban óriási választékot talál ezekből a termékekből, amiket modern gravírozási technológia alkalmazásával feliratozunk, illetve díszítünk. A gravírozás igényes, tartós és esztétikus lesz, valamint rövid határidővel is megrendelhető. 

Az üvegdíjak mindegyike egyedi és minőségi darab, tökéletes választás bármilyen rendezvényre, díjátadóra, eseményre, ahol elismeréseket, díjakat szeretnének kiosztani.

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top