Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

lézer gravírozáslézer gravírozás modern gravírozási technológia, amivel minden fajta anyagot díszíteni, feliratozni lehet. A gravírozás tökéletes eszköz arra, hogy esztétikus, egyedi, tartós és igényes gravír készüljön.

A gravírozás hagyományos módszere, a mechanikus gravírozás maró eszközzel történik. Ennek a gravírozó eszköznek a fő eleme a marófej, ami a felületről eltávolítja a felesleges anyagot, így hozza létre a megtervezett mintát vagy éppen feliratot. Egy másik lehetőség a gyémántfejjel kivitelezett gravírozás, aminek során a gyémánt számos vonalat karcol a felületbe és ezek összessége adja ki a díszítést.

A mechanikus gravírozás ma már számítógéppel vezérelt, pontosan megtervezett és aprólékosan kivitelezett eljárás, aminek azonban megvannak a maga korlátai. A számítógépekkel végzett mechanikus gravírozás hiába olyan megbízható, mégsem lehet minden anyagra ábrákat vésni, karcolni, forgácsolni vele. A sérülékenyebb anyagok nem tudnak ellenállni a gravírozást végző eszköznek. A lézer gravírozás ezt a problémát küszöböli ki.

lézer gravírozással már nem csak fémre, fára lehet mintát rajzolni, hanem szinte bármire, korlátok nélkül. Az üveg, a papír, a plexi, bőr, kerámia, kő és a fa is gravírozható. A lézersugárral a mintát az anyag felületébe égetik bele, így kevesebb anyagot veszítenek ezzel az eljárással, mint a mechanikus módszerrel. Akár nagyobb mennyiségű gravírozott tárgyat is elő lehet állítani viszonylag rövid idő alatt, anélkül, hogy azok eltörnének, megrepednének stb.

A lézer gravírozás a legfinomabb rajzot is képes a kívánt méretben, a kijelölt anyagba égetni. Így készülhetnek díszes, finom kristálypoharak, plakettek, cégtáblák, egyedi ajándékok, díszek, reklámtárgyak is a géppel vezérelt lézersugár alatt.

A gravírozás mindkét fajtáját alkalmazzák, de az alapanyag és a tervek is meghatározzák, hogy melyiket érdemesebb választani a teljes siker érdekében. Ha igényes, tartós gravírozást szeretne rendelni, forduljon bizalommal hozzánk! Serlegek, plakettek, ajándékok készülnek magas színvonalon nálunk!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top