Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Egyedi plakett készítésEgyedi plakett készítés díjazáshoz, elismeréshez! A trófeák, serlegek, érmek nem jelentik a teljes választékot, ha díjakról van szó. A plakett is egyike a gyakran választott díjaknak, amiből változatos formák és méretek készülhetnek. A plaketteket is megrendelésre készítik, hiszen minden alkalom egyedi, tehát ahhoz tervezett díjra van szükség.

A plakett eredetileg szögletes dombormű, sima hátlappal, amit valamilyen fémből készítenek. A plakett gyártás fejlődése és a megrendelői igények változásai mára sokkal többféle díj elkészítésére adnak lehetőséget. Az ilyen típusú elismerés nemcsak bronzból, ezüstből vagy egyéb fémből készülhet. A fa vagy plasztik, üveg változatát is előszeretettel választják a plakettnek.

Az egyedi plakett készítést szinte minden műfajban meg lehet rendelni, legyen szó akár sport eseményről, a kultúra, művészet, üzlet világáról. Az egyedi plakett készítés lényege éppen az, hogy a díjat, elismerést egyrészt az alkalomhoz, másrészt pedig a díjazotthoz igazítják. Ez azt jelenti, hogy lehet teljesen egyedi a plakett olyan, ami nem sablon alapján készült, hanem a megrendelő elképzelései szerint. Minden plakettre fel kell kerülnie az esemény, a díj adatainak és ha az esemény jellege engedi, akkor a díjazott nevét is előre rá lehet gravírozni.

Az egyedi plakett készítést rendelje meg tőlünk, ha azt szeretné, hogy a díj olyan legyen, amire büszke lehet a szervező csapat és a díjazott is! A részleteket a tervezéssel és készítéssel kapcsolatban el tudjuk mondani Önnek is, ha kapcsolatba lép velünk a megadott elérhetőségeink egyikén!

Az egyedi plakett készítéshez már meglévő plakettet tudunk biztosítani. Alapvetően három típusú plakett megvásárlása lehetséges, amik három, különböző stílust is képviselnek, annak érdekében, hogy minden érdeklődő megtalálja a számításait. A fa, fém vagy akril anyagból készült elismerések alappal vagy dobozos változatban is készülhetnek, egy díj többféle díszítéssel rendelhető, Ön dönti el, hogy melyik illik az alkalomra.

Az egyedi plakett készítéshez kérjen tőlünk pontos árajánlatot kérjen elérhetőségeinken!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top