Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

kupa rendeléskupa rendelés az egyszerű módja annak, hogy meglegyen a tervezett díj a rendezvényre. A díjak és elismerések kiosztásával jutalmazzák meg a nyerteseket vagy azokat, akik valamilyen elismerésben részesülnek. Egy kupa olyan díj, ami mutatós és klasszikus egyben. Szépen be lehet állítani a vitrinbe vagy olyan helyre, ahol szem előtt van.

kupa rendelés előtt pár dolgot tisztázni kell. Ha ez nem történik meg, akkor az elkészült díj könnyen csalódást okozhat. Egy kupát le kell cserélni, ha nem olyan lett és nem úgy néz ki, mint amilyennek szerették volna a megrendelők. Ez természetesen további költségekkel jár, arról nem is beszélve, hogy az újabb kupák elkészülési ideje kitolódhat és túllépheti azt a határidőt, amit megjelöltek az átvételre. Tehát, ha nem szeretné, hogy hiba csússzon a tervekbe és inkább elkerülné a hasonló problémák megoldását, akkor ügyeljen a részletekre.

A kupa rendelés alapvető kérdései közé tartozik az, hogy milyen típusú és mekkora méretű kupa készüljön. A kupa alapvető tulajdonságai a kínálattól függnek, minél többféle termék van, annál egyedibb lehet a kupa, amit egy konkrét rendezvényre szánnak. Egy kupa önmagában csak egy üres díj, még hátra van a feliratozás is. A kupa rendelés további lépése a gravírozás, aminek a segítségével az eseményre szóló dátum, a díjazott neve, az esemény neve stb. felkerül a trófeára. Nagy vonalakban már minden megvan ahhoz, hogy egy részletes kupa rendelést leadhasson a megrendelő.

Az is fontos természetesen, hogy a kupa rendelés ára tükrözze a szolgáltatás minőségét és ne legyen túlárazva se. Olyan cégre van szükség, aki egy ilyen megbízást magas színvonalon végez el és versenyképes árszabással dolgozik.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha a kupa rendeléssel kapcsolatos szolgáltatásunk felkeltette a figyelmét! Rendeljen egyedi trófeát! A kollégáink szívesen megosztják Önnel a legfontosabb tudnivalókat, ha felveszi velünk a kapcsolatot. A honlapon találja az elérhetőségeinket, kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top