Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

kupa gravirozaskupa gravírozást ajánljuk egyedi ajándékhoz is! A kupák, serlegek, medálok és díjak olyan tárgyak, amiket megnyerni szokás, nem pedig oda ajándékozni valakinek. Egy ilyen tárgyból is lehet ajándék, mégpedig egyedi típusú. Aki kupát ajándékoz, az jelezheti az ünnepeltnek, hogy mennyire értékesnek gondolja, annyira, hogy az illető díjat is érdemel, amiért számára a legjobb barát, anyuka, kedves stb.

kupa gravírozást meg tudja rendelni a mi cégünktől, ha eldöntötte, hogy a hagyományos ajándékok helyett szeretne valami újszerűbbel, frappánsabbal is előrukkolni. Az egész dolgot akár online is intézheti, hiszen mi nemcsak a gravírozást végezzük el, hanem a kupát is tudjuk biztosítani hozzá. A honlapunkon található képek alapján ki tudja választani a terméket, amire a gravírozást kéri, vásárolhat különféle kiegészítőket is mellé. A kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és egyeztetik Önnel a részleteket, többek között azt is, hogy a gravírozás szövege mi legyen.

kupa gravírozás nem tartozik a drága szolgáltatások közé. Ennek köszönhetően Ön olyan meglepetést vásárolhat, amire nem kell kiugróan nagy összeget költenie, sőt még sok utánajárást sem igényel a beszerzése. Egy kreatív és személyre szóló ajándék készülhet el a kupa gravírozással, amit szinte minden alkalomra csak ajánlani tudunk.

Születésnapi kupa gravírozás? Névnap, évforduló, diploma, nászajándék is válhat egy szépen gravírozott serlegből. Akármilyen mérföldkőhöz ért valaki az életében, megérdemli, hogy díjazzák és értékeljék azt. Hogyan lehetne ennek a szándéknak jobban hangot adni, mint egy valódi kupával?

kupa gravírozást olyan lézeres technológiával kivitelezzük, ami igényes és egyben tartós munka elvégzését is lehetővé teszi. A bizonyíték erre minden, az általunk készített díj, kupa, serleg, medál. Ha megtetszett Önnek ez az ajándék ötlet, akkor forduljon hozzánk bizalommal! A weboldalunkon elérhető a telefonszámunk és az email címünk is, amiken meg tudja rendelni a kupa gravírozást. Rövid határidővel és szállítással is dolgozunk, így hamarosan kézhez kapja az ajándékot.

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top