Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

kuparendelesKuparendelés rövid határidővel, kedvező áron - jutalmazza meg a verseny győztesét egy fejedelmi trófeával!

Az utóbbi egy évben nagyságrendekkel csökkent a különféle sportrendezvények és versenyek száma, ám ugyanez elmondható az életünk szinte minden területéről is. Azonban már látszik a fény az alagút végén, és talán néhány hónapon belül minden visszatérhet a régi, de legalábbis a régit megközelítő kerékvágásba, és újra megrendezésre kerülhetnek a futóversenyek és más rendezvények, amelyek végén minden esetben győztest lehet hirdetni. A versenyzők számára egy trófea elnyerése nem csupán dicsőséget jelent, de egy életre szóló emlék is, amit minden egyes olyan alkalommal felidézhetnek, amikor rápillantanak az éremre, kupára, vagy más díjra.

Ha Ön is sportesemények szervezését tervezi a következő időszakban, érdemes már most körülnéznie, és megtalálni azt a trófeát, amivel megörvendeztetheti a nyerteseit! A kuparendelés napjainkban ráadásul sokkal egyszerűbb, mint korábban, hiszen elegendő az internetet használva keresni egy olyan vállalkozást, ami trófeákat, érmeket és más tárgyakat forgalmaz, valamint ezek gravírozását is vállalja. A megfelelő kupa kiválasztása után már csak meg kell adnia, hogy milyen szöveget szeretne annak emléktábláján viszontlátni, és már le is adhatja a kuparendelést, aminek teljesítése néhány napon belül meg is történik.

Amennyiben szeretne kupát rendelni, amit versenyzői diadallal emelhetnek a magasba az eredmény kihirdetése után, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk a kupák és más emléktárgyak számtalan típusát forgalmazza, melyek mindegyike kiváló minőségű és kedvező árú, ráadásul a gravírozást is ránk bízhatja. A kuparendelést, illetve gyakorlatilag minden megbízásunkat rövid határidővel vállaljuk, így mindenképp érdemes bennünket választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg széles választékunkat, majd adjon le kuparendelést időben! Ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top