Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

érem rendelésHa érem rendelésre van szüksége, az egyedi érem készítés legyen a mi dolgunk, Önnek csak a tervet kell hozzá megadnia! A medálok, érmek a versenyek és megmérettetések díjazásának alapvető elemei. Az aranyló, ezüst és bronz medál kerül azoknak a  nyakába, akik a teljesítményüknek köszönhetően felléphetnek a dobó fokaira. Egy éremről jellegzetes, kerek forma jut eszünkbe, ami a fém pénzek érméjére hasonlít. Az egyik éremnek nem kell ugyanolyannak lennie, mint a másiknak, a forma megtartása mellett sok lehetőség van arra, hogy egy érem egyedi lehessen.

Az egyedi érem rendelését nem szükséges mindenkinek igénybe venni, de azoknak ajánlott, akik valamilyen, különlegesebb érmet szeretnének a győztesek nyakába akasztani. Természetesen egy bizonyos szempontból minden érem egyedi, hiszen az esemény dátuma, neve szerepel a díjon általában, ami csak arra a konkrét rendezvényre jellemző. Azonban még ezen túl is van lehetőség egyedi érem készítésre vagyis érem rendelésre. Hogyan? Egy érem lehet karakteresebb és egyedibb azáltal, hogy formatervezett modell lesz belőle. Önnek nem kell mást tennie, csak a kollégáival elkészíteni az egyedi érem készítésre vonatkozó terveket, elküldeni nekünk és a pontos egyeztetést követően mi megvalósítjuk az ötleteket.

Az érem rendelés során az egyedi éremnek megválasztható az alapanyaga, ami acélból, rézből vagy ezüstből is készülhet, a feliratozás mellé az eseményre, szervezőkre stb. utaló minta kerülhet az éremre, végül pedig különböző kiegészítőkkel, szalaggal, díszdobozzal is különlegesebbé lehet tenni. A végeredmény olyan lesz, ami az előzetes elképzelésekhez hű és a megmérettetés színvonalát is hűen tükrözi.

Az érem rendelésről és az egyedi érem készítésről szívesen nyújtunk további felvilágosítást azoknak, akiket érdekel ez a típusú szolgáltatásunk. Mit készítünk és milyen határidővel? Lépjen kapcsolatba velünk a honlapon feltüntetett elérhetőségek egyikén és igényeljen kollégáinktól személyre szabott árajánlatot az egyedi érem készítésre, érem rendelésre!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top