Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

lézergravírozásA lézergravírozás segítségével az emblémázás egyedi és tartós kivitelezése megvalósítható. A logó vagy embléma az egyes márkák termékeit jelöli, minden darabra felkerül. Az emblémázásnak különböző technológiái léteznek, mint például a nyomtatás, gravírozás is. A termékek anyaga, példányszáma, a költségek is befolyásolják, hogy melyik technológiát érdemes megrendelni a logózáshoz. A lézergravírozás egyike azoknak az eljárásoknak, amik jellegzetes külsővel látják el az emblémát és számos előnnyel rendelkeznek.

Már az elején le kell szögezni, hogy a lézergravírozásnak is megvannak a maga korlátai. A technológia jellegéből következik, hogy a megrendelt mintát, feliratot, számot színek nélkül lehet elkészíteni. A lézerrel az anyagból távolítanak el annyi mennyiséget, ami kiadja a mintát. Tehát nincs lehetőség színezésre, más alapanyag hozzá adására, maga az alapanyag adja a logóhoz az alapot, a felső réteg alatti, általában sötétebb réteg pedig a színt. Az emblémázás során a minta mintegy bevésődik az anyagba, leégeti annak a felső rétegét, ahol diszkréten hirdeti a márka nevét.

lézergravírozás közben a lézer leválasztja az anyagot, aminek a helyén keletkezik annyi mélyedés, ami a tervekben meghatározott vonalakat kiadja. A gravírozás mérete, mélysége variálható, csak be kell hozzá állítani a berendezést magát. Gravírozni szinte mindent lehet, ezért anyagbeli korlátai nem igazán vannak ennek a technológiának. Üveget, bőrt, plexit, fát, fémet is lehetséges gravírozni. Az így elkészült embléma abszolút kopásálló és tartós marad, éveken és évtizedeken át megőrzi az eredeti állapotát és kinézetét.

A lézergravírozás nagy mennyiségben történő alkalmazása, például az emblémázáshoz, logózáshoz előnyös, mert nemcsak gyorsan elkészül, hanem még a költségeken is lehet spórolni, mert megfizethető áron lehet megrendelni. Amennyiben Önnek szüksége van jó ár-érték arányban megrendelhető lézergravírozásra, például emblémázáshoz, csak keressen minket bizalommal! A megadott elérhetőségeken kérjen árajánlatot!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top