Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

gravírozásA budapesti gravírozással foglalkozó cégünk a legjobb színvonalra törekszik és minden megrendeléshez fontosnak tartja az igényes munka elvégzését. A fővároson belül a 14. kerületben gravírozunk. A budapesti 14. kerületi gravírozás mindenkinek előnyös, akik Budapesten vagy annak környékén élnek. A megrendelt gravírozást kiváló ár-érték arányban készítjük el, ennek köszönhetően fel tudjuk venni a versenyt a piac legjobb szereplőivel is. 

A budapesti gravírozáshoz csak néhány adatra van szükség. Többek között a megrendelőtől szükségünk a szövegre vagy mintára, dátumra, ami a gravírozott felületre kerül és természetesen a gravírozott tárgyra is. A szöveghez a betűtípus és a betű méret vagy a szöveg elrendezése is lényeges. Mivel sportgravírozás a fő tevékenységünk, a serlegek, plakettek, trófeák, érmek és sportfigurák gravírozását végezzük magas színvonalon.

A budapesti 14. kerületi gravírozás ajándékok, használati tárgyak, dísztárgyak és a tájékoztató táblák elkészítését is megkönnyíti. Tehát szinte minden, gravírozással kapcsolatos megrendelést szívesen fogadunk. A gravírozást nemcsak lézeres technikával végezzük, emellett még a mechanikus és a hőtranszferes technikákat is alkalmazzuk. A felsorolt technológiák magabiztos alkalmazása mellett ügyfélközpontú hozzáállással és kipróbált ügymenettel is teszünk azért, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen a szolgáltatásainkkal és a munkánkkal! A színvonalas gravírozás sportdíjakra a tapasztalt kollégáink közreműködésével valósul meg.

A honlapon közzétett elérhetőségeink egyikén tud érdeklődni a részletekről. Lépjen kapcsolatba cégünkkel a weboldalon közzétett elérhetőségek egyikén és kérjen egyedi ajánlatot budapesti gravírozáshoz!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top