Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

bélyegző készítésA bélyegző használatát hivatalos ügyekkel kapcsoljuk össze. A dokumentumok alján ott van a pecsét, amit a hivatalos bélyegzővel hagytak, ezzel hitelesítve az iratot. Ma már bárkinek lehet bélyegzője, egy cég vagy vállalkozás, szabadúszó szakember is használhat saját, egyedi bélyegzőt, amivel jelezni tudja a szerződések és egyéb dokumentumok hitelességét. Hol lehet ilyen irodai eszközt vásárolni? A bélyegzőt készíttetni érdemes, nem pedig vásárolni!

 bélyegző készítés szolgáltatása minden ügyfél számára elérhető, aki saját, egyedi bélyegzőt szeretne használni. Ehhez csak meg kell találni azt a céget, ami elég ügyes és elég sokszínű szolgáltatást tud nyújtani, ha bélyegző készítésről van szó. A bélyegző készítés Budapest XVI. kerületében is zajlik, méghozzá nagy gyakorlattal. Bízzon meg minket a munkával!

Az üzletünkből helyben ki tudja választani azokat a konkrét bélyegzőket, amiket a papírmunka során fog majd használni. A bélyegző készítésnek ez az első lépése. A következő, hogy a rendelkezésünkre bocsátja mindazokat az adatokat, amiknek majd a bélyegzőkön szerepelniük kell. A bélyegző készítéshez azt is el kell dönteni, hogy céges bélyegzőt vagy dátum bélyegzőt rendel, ezek egyediek vagy standard kivitelezésűek legyenek. Az általunk forgalmazott bélyegzők modern, könnyen kezelhető, színes, szögletes vagy kerek modellek, különböző nyomat mérettel és dátum magassággal ellátva. Egyfélét vagy több, különböző típusú bélyegzőt is rendelhet, attól függően, hogy mikor, mihez és hol használja majd őket a munkája során.

Azonnal szüksége van egy vagy több, új bélyegzőre? Minden adat megvan ahhoz, hogy megkezdődjön a kivitelezés, már csak a megfelelő céget a legjobb szolgáltatást keresi? Garantáljuk, hogy nem fog csalódni a termékünkben és a csapatunkban sem, ha a bélyegző készítést ránk bízza! Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal és kérjen előzetes árajánlatot bélyegző készítésre! Minden fontos tudnivalót átadunk Önnek, ha felkeres minket a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top