Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Gravírozott ajándék

Az ajándékozásnak meg vannak a maga sablonjai. Nem mindegy, hogy olyan embernek keresünk ajándékot, akit jól ismerünk és közel áll hozzánk vagy pedig olyan valakinek, akinek udvariasságból, formaságból kell ajándékot adnunk.

Mindkettő esetben vannak ötletek, amiket meg lehet valósítani. Bizonyos ajándék tárgyak elég hétköznapiak ahhoz, hogy hasznos ajándéknak beváljanak. Mi történik akkor, ha pontosan egy ilyen, hétköznapi tárggyal szeretné meglepni valaki azt, aki egyáltalán nem hétköznapi személy az életében? A gravírozott ajándék a tökéletes megoldás erre a dilemmára!

gravírozott ajándékban az a jó, hogy valóban, szinte bármiből lehet ilyen meglepetés. A modern gravírozási technikákkal az alapanyagok széles skálájába lehet szöveget és mintát is gravírozni. Ennek köszönhetően az ajándék gravírozás többféle lehetőséget is tartogat. Gravírozott ajándék tehát sok minden lehet.

Vegyük például az olyan kicsi, de praktikus tárgyat, mint a toll. Az egyedi ajándék gravírozás segítségével a toll is több lehet egy puszta tollnál. A gravírozott ajándék így már önmagában is értékesebb, mert nem ugyanolyan többé, mint a többi toll, hanem személyesebbé vált.

Megmozgatta a fantáziáját a gravírozott ajándék lehetősége? Itt az alkalom, hogy Ön is elkészíttesse a következő alkalomra azt a meglepetést, amibe gravírozással valami szépet, személyeset vésethet! Forduljon hozzánk bizalommal, mert nálunk mindent egy helyen el tud intézni! Ez alatt azt értjük, hogy akár az ajándéktárgyat is ki tudja választani a boltunkban, ezt követően pedig gravírozást is rendelhet hozzá! Közeleg a karácsony, amikor különösen jól esnek az ilyen, személyre szóló meglepetések, de a születésnapok, évfordulók, egyéb jeles alkalmak is ugyanolyan érdemesek arra, hogy gravírozott ajándékkal emlékezzenek meg róluk! 

A megrendelést érdemes időben leadni, hogy el tudjunk készülni a munkával és a szállítás is határidőre történjen. A felmerülő kérdésekre, szívesen válaszolunk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top