Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

budapesti gravírozásgravírozás Budapesten is elérhető szolgáltatás, és sokan igénybe is veszik, amikor valamilyen maradandó emléket szeretnének készíttetni. Lehet ez egy sportesemény fődíja, egy emlékplakett, vagy akár egy kisebb dísz-, illetve használati tárgy, ami örök emléket állít egy-egy pillanatnak.

Gravírozni tulajdonképpen bármilyen anyagba lehet a fémektől kezdve a műanyagokon át egészen az üvegig, bár más-más eljárással. A végeredmény azonban hasonló: bemélyedés, amely valamilyen szöveget, vagy ábrát jelenít meg. Kiváló ajándék lehet például egy zseb-, vagy karóra, amelynek hátlapjába egy születésnapi jókívánságot, vagy egy jeles dátumot gravíroztak, de gyakorlatilag bármilyen, a megajándékozotthoz köthető tárgy megfelel erre a célra. A leggyakrabban azonban különféle kupák és érmek kerülnek a gravírozószerszám alá, amelyeket sportrendezvények győzteseinek adnak át.

Cégünk vállalja a gravírozást Budapesten, legyen szó bármilyen emléktárgyról, vagy trófeáról. Akár hozott tárgyakat is ellátunk a megrendelő kívánságai szerinti gravírozással Budapesten, de ha sporteseményt szervez, és ehhez szeretne érmeket és kupákat gravíroztatni, abban is tudunk segíteni. Kínálatunkban sokféle trófea és érem található, melyek között egész biztosan talál olyat, ami megfelel az igényeinek, a gravírozást pedig akár meg is várhatja, hiszen egy-egy tárgy esetében akár percek alatt is elkészülhet. Nagyobb mennyiségű termék esetében azonban akár egy-két napba is beletelhet, míg minden elkészül, ezért, ha több tárgy gravírozására lenne szüksége, érdemes minél korábban leadnia a rendelését.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és a gravíroztatást Budapesten szeretné lebonyolítani, válasszon Ön is bennünket! Áraink kifejezetten kedvezőek, termékeink és a gravírozás minősége pedig kiváló, így mindenképp érdemes mellettünk döntenie!

Ha kérdése lenne a budapesti gravírozással, termékeinkkel, vagy árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják hívását!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top