Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

plakett rendelésA plakett egy olyan elismerés , amit valamilyen teljesítmény értékelése céljából szokás átadni. Plakettet kaphat személy és akár egy cég is. A plakett tárgyi emléket állít és gondoskodik arról, hogy felhívja a figyelmet arra, ami miatt készítették.

A plakett tulajdonképpen egy díj, hasonlóan a serleghez és az éremhez. Általában téglalap alakú táblácska, ami valamilyen fémből készül és gravírozással kerül az egyik oldalára a tervezett szöveg. Név, dátum, helységnév vagy az esemény, aminek a tiszteletére készül a plakett. Az alap formán kívül ma már több anyag és kivitelezés is elérhető. 

Ilyen gravírozott tárgy széles körben felhasználható, mert készülhet belőle dísztárgy, felirat például esküvőre vagy akár ajándékba is.

A plakett rendelés a plakett átadást megelőző feladat, ami legalább olyan fontos, mint az ünnepélyes keretek között levezényelt átadás és a plakett. A plakett rendelés esetében is nagyon fontos dolog a határidők betartása. Az a plakett, ami nem készül el időre, nem is kerülhet átadásra. Annak érdekében, hogy elkerülje a kínos szituációkat, a kapkodást és a jó szakmai hírneve megtépázását, inkább rendeljen plakettet megbízható cégtől! A plakett rendeléshez szükség van egy pontos méretekkel rendelkező fém táblára, a szövegre és igény szerint plakett tartó dobozra. Végül a gravírozás van hátra, ami a szöveget dekoratív és tartós formában viszi fel a tábla felületére. 

A cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek a plakettekhez kapcsolódóan, mert nálunk egyszerre tudja a vásárlást és a gravíroztatást is lebonyolítani. Az általunk forgalmazott plakettek között talál akrilból készült modellt, dobozos változatot vagy fa alapanyagú, táblás plakettet is.

plakett rendelés részleteiről érdeklődjön kollégáinknál a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelt termék minden előzetes elvárásnak megfeleljen! Amennyiben kérdése van, érdeklik a további részletek vagy egyedi árajánlatot szeretne igényelni, kollégáinkhoz forduljon!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top