Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

sport érem rendelésMinden versenyben vannak győztesek, akiket a célszalag átszakítása után önfeledten ünnepel a tömeg. A győzelem és a dicsőség, a befektetett munka megtérülése önmagában hatalmas jutalom. A győzelem azért tárgyi díjakkal is jár, hiszen a serlegek, érmek és medálok ott díszeleghetnek majd a versenyző otthonában.

A sport trófeák visszavonhatatlanul jelzik, hogy a kitartás és állhatatosság elnyerte méltó jutalmát, a tehetség és az áldozatokkal járó felkészülés nem veszett a semmibe. Amikor végre a győztes nyakába kerül a medál, már csak az ünneplés van hátra.

sport érem rendelés is a versenyek, sport rendezvények előkészületeinek a része. Gondoskodni kell arról, hogy a dobogóra fellépő sportolók nyakába a megfelelő minőségű és kinézetű medál kerüljön. A sport érem rendelésnek nem kell bonyolult dolognak lennie, persze ehhez nem árt megtalálni azt a céget, ahol minden érem rendelést igazán gördülékenyen tudnak lebonyolítani.

Forduljon hozzánk bizalommal és garantáljuk, hogy nem fog csalódni a sport érem rendelésben! Éppen ellenkezőleg! Amellett, hogy a különféle sport díjakból meggyőző választékkal rendelkezünk, azok pontos és igényes gravírozásáról is gondoskodunk.  A sport érem rendelés ennek köszönhetően velünk szinte gyerekjáték!

A kínálatunkban elérhető érmekhez különböző kiegészítőket is forgalmazunk, úgy, mint szalag, érembetét, doboz vagy tartó is. Már csak a szükséges információkat kell megadni annak érdekében, hogy a gravírozás pontos legyen. Az érmeket azonnal tudjuk gravírozni, hiszen raktárról máris a rendelkezésünkre állnak. A gravírozást hagyományos eljárással és modern, színes hőtranszferes technológiával is lehet igényelni. Mindkettő eljárás lehetővé teszi, hogy igényes, időtálló és az elvárásoknak megfelelő gravírozás, illetve sportdíj szülessen a sport érem rendelés során.

Amennyiben rövid határidővel elkészülő, minden igénynek eleget tévő sport érem rendelést szeretne intézni, csakis minket válasszon! Elégedett ügyfeleink hosszú sora bizonyítja, hogy sikerrel vesszük a kihívásokat ezen a területen is. 

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top