Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

gravírozott ajándékAjándékozni szeretne, de még nem találta meg a legjobb meglepetést? Semmiképpen nem szeretné az olyan ajándékokat választani, amik elfogynak, elhervadnak, elnyűvik őket? Válasszon olyan használati tárgyat, ami nem csupán maradandó, de még egyedi ötlet alapján is készül!

gravírozott ajándék ilyen meglepetés! Mit lehet gravírozni? Alapanyag függő, de szinte mindenre lehet szöveget, számokat, mintát vésni, csak az anyagot és a technológiát kell megfelelően párosítani. Ennek köszönhetően gravírozott ajándék válhat fa, bőr, műanyag, üveg vagy fém alapanyagú dekor tárgyból vagy használati tárgyból is.

A legnépszerűbb gravírozott ajándékok közé tartozik például a toll, amire szüksége lehet anyukának, nagymamának, a suliba járó tesónak vagy a művész ismerősnek, az irodista barátnak is. A toll mellett az egyedi ötlet alapján gravírozott kulcstartók vagy biléták is kedvelt gravírozott ajándékok, mert ezek a használati tárgyak szintén olyan dolgok, amik a legtöbb embernek hasznosnak és praktikusnak bizonyulnak  mindennapokban. Ha egy kicsit a kikapcsolódás felé szeretnénk fordulni és olyan gravírozott ajándékra gondoltunk, amit a megajándékozott a szabadidős programok során tud kihasználni, akkor bátran választhatjuk a fém flaskát is. Egy ilyen használati tárgyra a méreténél fogva már jóval több szöveg fér, de kerülhet rá egy szép minta is, aminek köszönhetően kiemelkedik a jellegtelen laposüvegek sorából. 

Az egyedi ajándékötleteknek pedig pontosan ez a lényege, hogy ne legyen belőlük még több ugyanolyan. A gravírozott ajándékokkal biztosan örömet tud majd szerezni, mert használati tárgyat és vele együtt kedves üzenetet, szép gondolatokat is csomagol az ajándék dobozba.

A minőségi gravírozott ajándékokat nálunk megtalálja, amiket online azonnal meg tud rendelni. A szállítást is ránk bízhatja, Önnek már csak át kell vennie a kiszállított gravírozott ajándékot! Szívesen nyújtunk részletes felvilágosítást a szolgáltatásainkról, csak lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top