Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

serleg gravirozas sportgravirEgyik serleg olyan, mint a másik? Ez egyáltalán nem igaz. Ha akarjuk, akkor egy trófea vagy serleg is lehet egyedi, lehet személyre szabott a felirata és az átlagostól eltérő a külseje.

Az, aki egy különleges eseményen különleges személyeket szeretne díjazni és a nyertesek kiemelkedő teljesítményének szeretne emléket állítani, egyedi serleget készíttet. Hogyan néz ki az egyedi serleg és honnan lehet megrendelni? Forduljon bizalommal a cégünkhöz, és mi határidőre elkészítjük a megrendelt díjakat a tervezéstől a serleg gravírozásig!

A kezdő lépések közé tartozik, hogy a megrendelő eldönti, hány darab serlegre lesz szüksége, illetve azok pontosan hogyan nézzenek ki. Egyedi serlegek esetében ki tudja választani a termékeink közül, hogy milyen típusú legyen a díj. Ha igény van rá, akkor rendelhet a serleghez alapot, illetve kiválaszthatja, hogy kerüljön-e rá serlegtábla, és ha igen, akkor mekkora méretben. Igazán meggyőző a serleg választékunk, nem jelent akadályt a különböző sportág betétek cseréje sem egy serlegen.

Végül a lényeg marad hátra, a serleg gravírozás. A serleg gravírozás során a serlegtáblára, illetve a serlegen kijelölt helyre kerülnek majd azok az adatok, amitől a trófea teljesen egyedivé válik. Dátum, helyszín, az eseményre vonatkozó adatok mind helyet kaphatnak attól függően, hogy a megrendelőnek pontosan mire van igénye.
serleg gravírozás viszonylag nagy felelősséggel jár, hiszen egy figyelmetlen munka is kínos eredményekkel járhat. Nincs is annál rosszabb, amikor a serleg átadásánál utólag derül ki, hogy valamit nyelvtanilag rosszul írtak, valamelyik betűt elírták, a serleg gravírozás hibás lett.

Amennyiben az ilyen és ehhez hasonló fiaskókat el szeretné kerülni, csakis profik kezébe adja a kivitelezést! Lépjen kapcsolatba boltunkkal, és érdeklődjön a serleg gravírozás részleteiről! Az egyedi serlegekre vonatkozó megrendeléseket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén le tudja adni, illetve tájékoztatást, árajánlatot is ugyanitt kérhet a kollégáinktól!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top