Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

plakett gravirozásA plakett olyan dísztábla, amit valamilyen elismerés kíséretében nyújtanak át a díjazott vagy ünnepelt személynek. Egy plakett nemcsak díjátadón szerepelhet csinos díszdobozban, hanem a különféle műemlék épületek falán, emlékművek, szobrok talpazatán is helyet kaphat. A plakettre gravírozással készül a szöveg, ami a technológiának köszönhetően nemcsak szép, de tartós is lesz.

plakett gravírozásnak szinte nincsen alapanyag szempontjából megkötése, mert egy plakett készülhet üvegből, akrylból, rézből, bronzból vagy fából is, mindegyikre lehet kiváló minőségben gravírozni.

Ma már a modern technológia és a gyors fejlődés lehetővé teszi, hogy a plakett gravírozás gyorsan elkészüljön. Még így is előállhat olyan helyzet, hogy a kész plakettnek a szokásosnál is gyorsabban el kell készülnie. A plakett gravírozást egyeztetés előzi meg, szükség van látványtervre is ahhoz, hogy a megrendelő azt kapja, amit valóban megrendelt és a szakemberek is lássák, hogyan fog kinézni a munka. Mi vállalunk rövid határidőre is plakett gravírozást, ezzel a szolgáltatással pedig az a célunk, hogy megrendelőink minden helyzetben nyugodtan fordulhassanak hozzánk.

Amikor hirtelen van szükség a gravírozásra, természetesen megvan a rizikója annak, hogy a kevés idő a gyorsan elvégzett munka minőségének rovására megy. Nálunk ez nem fordulhat elő, hiszen rutinos és felkészült kollégákkal, kiváló eszközökkel dolgozunk, tehát minden feltétel adott ahhoz, hogy a plakett gravírozást rövid határidővel is teljesíteni tudjuk.

Amikor szorít az idő, de nem szeretne lejjebb adni sem a színvonalból, forduljon bizalommal a cégünkhöz! Rendeljen megbízható plakett gravírozást, akár rövid határidővel, és mi elkészítjük Önnek! A weboldalunkon megtalálható elérhetőségeink bármelyikén vagy személyesen is tud árajánlatot kérni!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top