Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

érem rendelésManapság már rengeteg olyan verseny van, amit minden évben megtartanak. A legtöbb szervező mindenképp hosszú távra tervez, emiatt olyan szponzorokat, partnereket keresnek, akik ehhez tudnak alkalmazkodni. Ez elsősorban azért fontos, hogy a továbbiakban a szervezés zökkenőmentesebb legyen, hiszen, ha már nem kell a partnerek után kutatni, azzal rengeteg időt és energiát lehet nyerni. Legyen szó bármilyen megmérettetésről, az érmek az esetek többségében kulcsfontosságú szerepet töltenek be az események során a győztesek díjazásában. Éppen ezért, amikor a szervezők kutatnak a megfelelő cégek után, fontos, hogy találjanak olyan vállalkozást is, ahonnan minden évben be tudják szerezni az érmeket. Amennyiben Ön is versenyszervezéssel foglalkozik, és olyan céget keres, ahonnan folyamatosan tudja biztosítani az eseményekhez az érmeket, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Az érem rendeléssel kapcsolatban minőségi, megbízható és rugalmas szolgáltatással várjuk a megrendelőket. Nálunk többféle érem közül válogathat, amik bármelyik versenyen megállják a helyüket. Az érem rendeléssel nekünk is célunk, hogy hosszú távon számíthassanak ránk a bennünket felkereső szervezők. Kollégáink minden esetben készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére: ha szükséges, segítenek kiválasztani a megfelelő díjakat, és bemutatják legújabb termékeinket is. Gazdag kínálatból válogathat nálunk, garantáljuk, hogy megtalálja azokat a díjakat, amik ideálisak lesznek az adott versenyhez. Azért is érdemes bennünket választania az érem rendeléshez, mert mi gravírozással egyedivé tudjuk tenni a díjakat, ennek köszönhetően nem kell kutatnia még olyan partner után, aki vállalja a termékek feliratozását. Korszerű technológia alkalmazásával igényes végeredményt tudunk biztosítani a díjak gravírozása során, vagyis az érem rendeléssel teljes körű szolgáltatást vehet igénybe.

Válasszon bennünket hosszú távon az érem rendeléshez, mert a legjobbat nyújtjuk ügyfeleink számára! Színvonalas termékekkel, kedvező árakkal, ügyfélközpontú kiszolgálással várjuk megrendelőinket. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne élni az érem rendelés lehetőségével, vagy kérdései lennének a díjakkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top