Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

sportgravir.hu.19decA cégek többsége szervez csapatépítő programokat, hiszen köztudott, hogy ezek az események milyen fontosak ahhoz, hogy a dolgozók hatékonyan tudjanak együtt dolgozni. A csapatépítés lehet egy egyszerű program is, de még jobb, ha valamilyen versenyt szervezünk, ahol egy kis közös megmérettetés elé állítjuk a munkatársakat. Ennek során még jobban megismerhetik egymást, ami a cégnél való csapatmunkához elengedhetetlen. Ha cégvezetőként Ön is inkább az utóbbi megoldást választja, ne feledkezzen meg a kuparendelésről sem!

A kuparendelésnek köszönhetően egy maradandó emléket adhat a csapatoknak, amit kitehetnek az irodában is. A nyeremény nem csak a helyiség dísze lesz, hanem mindig emlékezteti majd a munkatársakat arra, hogy ők képesek hatékonyan együttműködni, és így bármit elérhetnek. A kuparendelés anyagilag kis befektetést jelent, viszont kedves gesztus a dolgozók felé.

Szeretne Ön is maradandó emléket adni a csapatépítőn? Forduljon hozzánk bizalommal kuparendeléssel kapcsolatban, széles választékkal és kedvező árakkal várjuk!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top