Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

lézergravírozáslézergravírozás egy koncentrált lézersugárral történik. Ennek hatására a gravírozott részen az anyag elpárolog vagy elég, így egy nagyon tartós, jól látható feliratot vagy képet kapunk. Nézzük, mi mindent érdemes még tudni a lézergravírozásról!

Az eljárás óriási előnye, hogy mindenféle anyagon alkalmazható. Egy vékony üvegpoharat például szinte lehetetlen lenne másképp díszíteni, de akár fa, műanyag vagy fém alapanyagról van szó, a lézergravírozás megállja a helyét! Használatával a jelölés jól látható, olvasható lesz, nem akadály az sem, ha nagy felületen kell alkalmazni. A lézergravírozás egy rendkívül sokoldalúan használható technika. Mivel nem kell hozzá külön szerszámot készíteni, hatékonyan alkalmazható egyedi termékek esetén is, ráadásul a kívánt felirat, logó vagy kép nagyon pontosan és precízen felvihető.

Szeretne még többet tudni a lézergravírozásról? Igénybe venné szolgáltatásunkat? Keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top