Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

érem rendelésEgy sporteseményen alapvető, hogy a győzteseknek valamilyen díj dukál, legyen az serleg, érem, vagy bármi más. Egy kisebb, például céges sporteseményre nem feltétlenül érdemes hatalmas kupákat beszerezni, hiszen talán nincs is annyi résztvevő, hogy ezek látványosságát ki lehessen használni. Néhány érem rendelése tökéletesen elegendő egy ilyen verseny számára, sőt, mivel az érmek szabadon gravíroztathatóak is, akár még jobb választás is lehet ezeket választani.

Cspatépítő tréningeken például rendszeresen szerveznek valamilyen versenyt, de ugyanez elmondható az iskolai sportnapokról, vagy tanulmányi versenyekről. Az ilyen megmérettetések végén egy érem igazán komoly ösztönzést is adhat a résztvevőknek, ezért érdemes ezekkel jutalmazni a kiemelkedő teljesítményt. Természetesen az érem rendelés nem csak ezekben az esetekben kiváló megoldás, hanem évfordulók megünnepléséhez is. A gravírozással tulajdonképpen bármit lehet jutalmazni érmekkel, de ajándéknak is kiválóak.

Amennyiben szeretne érméket rendelni, tekintse meg referenciáinkat, kérdés, illetve rendelés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top