Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

éremboltÉrmekre van szüksége, de szeretné azokat minél gyorsabban és praktikusabban megrendelni? Minden gyorsabb és kényelmesebb, ha online megrendelésről van szó, ezért mi ezt a lehetőséget is biztosítjuk éremboltunkban a vásárlóinank. Az ország bármelyik részéről meg tudja rendelni azokat a kiválatszott érmeket, amiket gravíroztatni is szeretne, a fizetést szintén elrendezheti online, majd pedig a gravírozott érmeket megkapja kézhez a kiszállításnak köszönhetően.

Forduljon bizalommal éremboltunkhoz és intézze el megrendelését a lehető leggyorsabban és a legkényelmesebben online! A megadott elérhetőségeinken tud kapcsolatba lépni kollégáinkkal, akikkel lehetősége van minden részletet tisztázni. Hány darab éremre van szüksége, mi kerüljön rájuk a gravírozás során, kiegészítőket is rendel e,  mennyire sürgős a megrendelése.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlóink igényeit kiszolgáljuk és a legmagasabb színvonalat biztosítsuk az éremboltunkban is. Kérdéseivel, megrendeléssel kapcsolatban a megadott elérhetőségeinken keressen minket!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top