Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Díjazza a győzteseket érmekkelNyáron, a különböző horgásztavak környékén az üzemeltetők szívesen rendeznek horgászversenyeket, hiszen az esemény kiváló közösségkovácsoló erővel bír és szórakoztató, még azok számára is, akik csak nézőként vannak jelen. Ha Ön is horgászversenyt tervez a közeljövőben, és a különböző díjak mellett érmekkel is megjutalmazná a versenyzőket, szerezze be tőlünk!

Választékunkban talál olyan érmeket, ami kifejezetten horgászversenyekhez passzolnak, azonban nem feltétlenül szükséges már meglévő mintához ragaszkodnia. Bátran elengedheti fantáziáját, hiszen éremalapba bármilyen mintát, feliratot bele tudunk gravírozni. Bármelyik opciót is választja, az érmekkel biztosan örömet fog szerezni a versenyzőknek, amikkel évekkel később is büszkélkedni fognak.

Ne feledkezzen meg az érmekről a horgászversennyel kapcsolatban! Készüljön velünk az eseményre, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége, abban az esetben is állunk rendelkezésére!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778

top