Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

ajándéktárgyBabanézőbe megy, és szeretne valami igazán különleges ajándékkal kedveskedni? A rugdalózók, plüss játékok és egyéb, megszokott ajándékok helyett válasszon valami maradandót és egyedit! Régen szokás volt az újszülöttek számára ezüstkanalat ajándékozni, de az ezüstkanál kitűnő ajándék keresztelőre is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat akkor is, ha babaváró, babanéző ajándékot keres! Cégünk gravírozással foglalkozik; több témában is forgalmazunk gravírozásra alkalmas tárgyakat, így ajándéktárgyakat is. Válasszon kanalat, amibe belegravíroztathatja az újszülött nevét és születési dátumát, vagy pedig egy kedves idézetet, jókívánságot! A gravírozást rövid időn belül, minőségi módon kivitelezzük, és Ön már viheti is az ajándéktárgyat becsomagolni és átadni.

 

A gravírozott ajándéktárgyak személyesek, egyediek, állandóságot képviselnek, nem lehet őket kinőni, elhasználni. Érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken, és rendeljen gravírozást ajándéktárgyakra!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778

top