Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

üvegdíj gravírozásAz üvegdíj gravírozásról eddig még nem beszéltünk részletesebben. Most úgy döntöttünk, hogy beavatjuk az érdeklődőket az üveg és a gravírozás kapcsolatába.

A versenyzés mindig valamilyen elismeréssel jár a győztesek számára, legtöbbször tárgyi formában. A trófeák magasba emelésével megkapja minden győztes az őt megillető díjat, ami emlékeztet a későbbiekben a győzelmére. A hagyományos díjak közé a serleg és az érem sorolható, de a plakettek, üveg díjak szintén megszokottá váltak mostanára.

Az üvegdíjakból talán kevesebbet látni, mint a klasszikusabb, fém változatokból, pedig megvan az előnye annak, ha üvegből gyártott trófea kerül a győztesek kezébe. Az üveg hihetetlenül elegáns és utánozhatatlanul légies anyag, így a belőle készült díj is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek a kettő tulajdonságnak a kombinációja teszi az üvegből készült díjakat a fém trófeákkal szemben igazán különlegessé.

Az üveg csak üres felület marad a gravír nélkül

üvegdíj gravírozásA gravírozásnak több célja is van. Gravírozható egy tárgy vagy felület azért, hogy megjelöljék, kiegészítsék, de azért is, hogy esztétikusabbá tegyék, illetve információkkal lássák el azt. Az olyan, korszerű technológiával, mint a lézer gravírozás, a felirat vagy minta gyorsan és tökéletes pontossággal elkészül. A gravírozás nem kopik, megőrzi eredeti kinézetét hosszú távon is. A lézer előnye, hogy az anyagok és felületek széles skáláját öleli fel, köztük az üveget is.

A feliratot, számokat, logókat az üvegplakett formájához és a felület méretéhez kell tervezni. Minél több a felirat, annál kisebbek lesznek a betűk, ezt figyelembe kell venni. Érdemes előzetesen tervet készíteni arról, hogyan fog mutatni a díj és mi az az optimális méret, arány, betűtípus, amit a megrendelő el szeretne fogadni és készíttetni.

A lézernek is több fajtáját lehet alkalmazni a gravírozáshoz. A legelterjedtebbek egyike a CO2 lézer, de létezik még hybrid, fiber vagy jag lézer is. Az üveg felületekhez a CO2 lézergép kifejezetten ajánlott eszköz. A lézer előnye, hogy az üveg nagyobb biztonságban van, nincs törésveszély, mert nem éri közvetlen fizikai hatás gravírozás közben, így nem keletkezik feszültség az üvegben.

A lézerrel gyors, tiszta és biztonságos munka készül

üvegdíj gravírozásA gravírozás egyszerűbb, gyorsabb és kevesebb előkészületet is igényel, ennek köszönhetően rövidebb idő alatt kiváló munkát lehet alkotni. Mi is ezt a technológiát alkalmazzuk az üveg díszítésére, a kért szöveg gravírozásához.

Az üveg lézeres jelölése, feliratozása minimális anyagvesztéssel jár, mert a lézernyaláb munkájának a hatására az anyag szinte elpárolog. A lézerrel beleég a felirat az üvegbe, így az anyag egyszerre ég, párolog is a munka közben. A lézer erőssége állítható, a munka jellegéhez igazítható. Vágáshoz, gravírozáshoz is más beállítás szükséges.

Az üveg olyan alapanyag, amiből számtalan tárgy készül hétköznapi használatra, dekorációs célra vagy valamilyen elemként építik be, például a belsőépítészetben. Az üvegdíjak is ezt a sort gazdagítják, népszerű választásnak számítanak, ha a megmérettetésről és a díjazásról van szó. 

Mi azt szeretnénk, ha a nívós és egyedi díjaink elkészítésével hozzá tudnánk járulni a színvonalas elismerésekhez. A díjak méretben, formában, különféle kiegészítőkkel együtt rendelhetők meg. Az igényeket figyelembe véve tudunk ajánlani termékeinkből és készítjük el az üvegre a megrendelt gravírozást. Mutatós, tartós, határidőre elkészülő díjakat tudunk minden vásárlónak biztosítani. Az elérhetőségeinken kérje bővebb tájékoztatásunkat!

 

 

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top