Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

lézergravírozás tárgyakraA lézergravírozás számtalan esetben tökéletes megoldást nyújt. Szinte bármilyen alapanyagra, kis darabszámban is alkalmazható, mutatós és tartós eredményt ad.

A lézergravírozásról a legtöbben már bizonyára hallottak, hiszen az egyedi ajándéktárgyak a virágkorukat élik és nagy részük ezzel a technológiával készül. De mi is ez pontosan, mikor alkalmazható, milyen előnyei vannak és miért ajánljuk mi is ezt? Az alábbiakban ezekre a kérdésekre adunk választ. 

Hogyan történik pontosan a lézergravírozás? 

A kivitelezéshez egy nagy teljesítményű gravírozógépet használnak, melyet számítógép irányít. A berendezés szén-dioxid lézer segítségével alakítja ki a mintát a felületen, oly módon, hogy az adott pontba fókuszált lézersugárral elpárologtatja az anyag felső rétegét. Mivel a fókuszpont igen pici, a milliméternek is csupán tört része, a lézergravírozással készített kép rendkívül precíz

A gravírozás mélysége pontosan szabályozható a lézersugár erősségének változtatásával. Az eredmény egy gyönyörű, nagy felbontású kép vagy felirat, ami szinte tökéletes mása a számítógépbe bevitt mintának

Milyen előnyei vannak ennek a technikának? 

lézergravírozás tárgyakraAzon kívül, hogy az így készült minta vagy felirat, látványos és precíz, a lézergravírozás nagy előnye, hogy akár egyetlen darab esetén is gazdaságos, hiszen nincs szükség hozzá egyedi szerszámra. Természetesen nagyobb mennyiség esetén is jól alkalmazható, ezért is remek választás reklámajándékok készítéséhez. 

Az így készült minta nem sérülékeny, nem kopik, nem halványodik, mint például a nyomtatott képek. Hosszú évek után is ugyanolyan mutatós, mint amikor elkészült. 

Lézergravírozás tárgyakra: milyen alapanyagokhoz és milyen célra ajánljuk? 

Leggyakrabban fára, bőrre és üvegre használják, de bizonyos műanyagokhoz is jó választás. Akár egészen vékony, sérülékeny üveg is nagy biztonsággal díszíthető vele. 

A lézergravírozás igen látványos fán és üvegen is. Előbbin a különféle beállításoknak köszönhetően többféle árnyalat is létrehozható, gyönyörű, kontrasztos és elegáns kép alakítható ki. Az üvegen használatos másik dekorálási technológiánál, a homokfújásnál nem csak gyorsabb a lézergravírozás, hanem precízebb, gazdaságosabb, mert nem kell hozzá minta és vékonyabb üvegen is alkalmazható. 

lézergravírozás tárgyakraA lézergravírozást elsősorban az egyedi ajándéktárgyak készítésére használják, mint például emléktábla, plakett, díj, tollak. Ajánljuk ezen kívül a napjainkban fontos szereppel bíró reklámajándékok emblémázáshoz is, hiszen akár egy egyszerű golyóstoll is egyedivé tehető vele. 

Különféle kitüntetések, emléktárgyak, trófeák, serlegek feliratozásához is népszerű technika, hiszen néhány perc alatt kivitelezhető, és azonnal át is adható. Más technikákkal ez csak kompromisszumok árán lenne megoldható. 

A lézergravírozás egy igen kreatívan, sokoldalúan használható technika. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, már számtalan tárgyat tettünk vele egyedivé az évek során. Rövid határidőkkel és megfizethető áron dolgozunk, így akár ajándékot szeretne készíttetni, akár reklámtárgyakat emblémáztatna, érdemes felvennie velünk a kapcsolatot. Szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére egyedi elképzeléseik megvalósításában. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a lézergravírozás iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért! Használja ki a korszerű technikát, rendelje meg a lézergravírozást a tárgyakra, melyeket egyedivé varázsolna! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top