Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

éremüzletEgy éremüzletet keres, ahol bármilyen eseményhez talál díjakat? Nálunk megtalálja a sporthoz, művészethez, kultúrához tervezett érmeket is.

A sportágakban elért eredményeket magától értetődően díjakkal jutalmazzák. A díj általában egy szép tárgy, amit feliratoznak és átnyújtanak a dobogósoknak. A serleg, kupa vagy trófea mellett az érmek is gyakori képviselői a díjaknak.

Nem csak a sport érdemel díjat

Nem csupán sportágakban lehet érmet a versenyzők nyakába akasztani. A túrázás egyike azoknak a szabadidős tevékenységeknek, amiket nem kell véresen komolyan venni, de ott van bennük a kihívás és a versenyhelyzet is. Egy teljesítménytúra résztvevőit szintén lehet elismerésben részesíteni, amit oklevél vagy érem formájában megkapnak a túrázók.

Az érem boltunkban óriási készletet találnak az érdeklődők igényesen mintázott, többféle elemből összeállítható érmekből. Az érmek között túrázás tematikájú is elérhető. Az érmet egy klasszikus túrabakancs díszíti, az érembetét iránytűvel és a háttérben meghúzódó hegységgel egészítették ki.

Az érem tokban vagy szalaggal kiegészítve is rendelhető. A mutatós díj megrendelését ajánljuk hegymászással, természetjárással, túrázással, tájfutással stb. foglalkozó kluboknak, baráti köröknek. Rendeljen érmet, ha szeretné a klub tagjait megajándékozni vagy egy megmérettetésben kitüntetni! Az érmeket el tudjuk látni névvel, dátummal és minden információval, ami az adott eseményhez kapcsolódik.

Igazán büszkék lehetnek magukra azok a természetjárók, akik időt és fáradtságot nem kímélve lépnek az erdei ösvényekre, kapaszkodnak fel a meredek hegyoldalakon és kimozdulnak a város kényelméből. Mindenkinek jár az elismerés, aki hosszú kilométereket tesz meg és ügyesen tájékozódik, miközben vigyáz arra a sok szépségre, ami körbeveszi. Jutalmazza meg őket egy maradandó, csillogó éremmel!

Amennyiben érmet és érem kiegészítőket keres, valamint a rendeléshez gravírozásra is szüksége van, jó helyen jár. Vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal az elérhetőségeink egyikén és intézze el az éremrendelést gyorsan, egyszerűen!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top