Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

ÉREM rendelésA győzteseknek jár a díj. Az érem rendelés nem vesz el sok időt, ha tudja, hogy milyen szempontok alapján döntsön arról, milyen legyen az érem.

Díjazza a versenyzőit, de ne akármilyen módon, hanem igényes és nívós érmekkel! Az érem előnye, hogy kis helyet foglal, nyakba is akasztható, de ugyanolyan presztizse van, mint egy serlegnek. Az érmek mellett szól az is, hogy változatos formában készülhetnek, nem csak egyféle módon.

Érmet, de milyet?

1. Mielőtt érem rendelést ad le, figyeljen oda arra, hogy a főbb kérdésekre tudjon pontos válaszokat adni! A különféle díjak közül talán az éremmel van a vásárlónak a legkönnyebb dolga. Az érmek egyik legalapvetőbb tulajdonsága azok mérete. Az átmérő alapján több, különböző méretben készülnek, illetve kaphatóak érmek. A mi érem kínálatunk legkisebb darabja, a 32 mm-rel rendelkező éremalap, a legnagyobb pedig a 90 mm-es alap. Az alapanyagok között szerepel réz, vas és zamak is, ami alumínium, réz és magnézium ötvözete.

2. Az éremalaphoz tartozik érem betét is. A betét tartalmazza az érem mintáját is, ami az adott sportágat illusztrálja. Az éremalap formája és felszíne is kaphat díszítő mintát. Az alapot és a betétet egymáshoz illő méretben kell megrendelni. Az érem betét sima, mintától vagy számozástól mentes felülettel is kapható, az ilyen betétet egyedi éremhez, gravírozással kombinálva ajánlott megrendelni.

3. Az érem kiegészítőjéről se feledkezzen meg! A szalag a legelterjedtebb kiegészítő, amivel nyakba akasztható díj születik. A szalag és az érem mérete legyen arányos egymással. Az éremhez doboz vagy pedig talpazattal kiegészített éremtartó is rendelhető. Végül ne feledje a mennyiség pontos feltüntetését! Klasszikus formavilágú érmeket tud tőlünk rendelni, az igényelt tulajdonságokkal.

Minden, ami érem, az nálunk megtalálható és tőlünk beszerezhető. A kereskedésünkben készen kapható érmek és tartozékok elérhetőek, minden korrekt áron. A megrendeléshez szívesen nyújtunk tájékoztatást, a szolgáltatásainkról pedig bővebb felvilágosítást adunk. 

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top