Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Laser gravírozásGyors, igényes és gyönyörű felirat, minta készül szinte bármilyen anyagra. Ezt tudja a laser gravírozás, a modern gravírozási technológia.

Akril, fa, üveg, plexi, márvány és fém. Szinte minden anyagot lehet egyedi módon dekorálni, ha megvan hozzá a megfelelő eszköz. A laser gravírozó gép nemcsak képes erre, hanem magas színvonalon is teljesíti a legnehezebb kihívást is. Nem számít, hogy a karóra hátlapjába tervez valaki Ariel betűtípussal apró betűs szöveget, ami egy idézetet ad vissza vagy bonyolult ornamentikus mintát szeretne viszontlátni a kristály vázán.

A laser gravírozás lézer sugárral égeti ki az anyagot a tárgyak felületéről, de minden felesleges károkozás és szépséghiba nélkül. A méret és a részletek nem számítanak, szinte nincs határ, bármilyen díszítés elkészül, méghozzá nagyon rövid idő alatt.

A laser gravírozással fantasztikusan részletgazdag, kifinomult és tiszta munka készül. A kisebb tárgyaktól a nagyobb felületekig, mandzsetta gomboktól a tollakon át a pálinkás üvegig gravírozhatóak az ékszerek, használati tárgyak stb. A megrendelőnek csupán azt kell szem előtt tartania, hogy mi az, amit a felület nagysága megenged. A megfelelő méretben és tervezéssel olvasható, szép minták születnek a lézersugár munkája nyomán.

A laser gravírozás nem minden anyagon egyforma. A minta színét például befolyásolja az anyag színe is. Egy világosabb felületen, például fán, a vonalak kontrasztosabbak lesznek. A nagy ólomtartalommal rendelkező kristály nehezen gravírozható, ahogyan a hőálló üveg is. Puhább anyagoknál, mint az ezüst vagy az arany, a gravírozás idővel elhalványodhat vagy karcolódhat.

A gravírozás megrendelését ajánljuk mindenkinek, aki nem szeretne egy polcról leemelt tollat vagy a sokadik, boltból megvásárolt kulcstartót ajándékozni valakinek. Egyedi és exkluzív meglepetés jár mindenkinek, aki kiemelt helyet foglal el a szívünkben. Ön is fektessen energiát és szeretet az ajándékába, ebben nyújtunk segítséget a rendelkezésünkre álló, modern technológiával és a sok éves szakértelmünkkel!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top