Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

ÜVEGDÍJ készítésEgyedi meglepetést szeretne ajándékozni egy jeles eseményre? Az üvegdíj készítést, mint szolgáltatást vegye számításba!

Az üvegből gyártott tárgyak, díszek tökéletesen alkalmasak arra, hogy ajándék váljon belőlük. Egy dekoratív üvegdísznek mindig van helye a polcon, a szekrényen, ott, ahol jól látható. A díjakhoz hasonlóan, nem kell elrejteni, hiszen azért van, hogy büszkék legyenek rá.

Az üvegdíjak eredetileg azért készülnek, hogy valamilyen kiemelkedő teljesítményt ismerjenek el velük. Mivel elegáns, látványos dísztárgyról van szó, egyéb célból is meg lehet rendelni. Egy-egy üvegdíjból lehet egyedi ajándék is. Rajtunk nem múlik a gravírozása és a szállítása, Önnek kell csupán eldönteni, hogy melyiket szeretné és milyen díszítéssel megrendelni.

Mikor jó ötlet egy üvegdíj készítését megrendelni? Az olyan események, mint amilyenek a házassági évfordulók vagy a kerek születésnapok, megérdemlik, hogy méltóképpen megemlékezzenek róluk. A nagymama nyolcvan éves lett? A nagyszülők jóban és rosszban kitartanak egymás mellett már öt évtizede? Ezeket a számokat és eseményeket különleges ajándékkal illik megünnepelni.

Az üvegdíj készítést ajánljuk gratulációt kifejező ajándék megrendeléséhez is. A termék kínálatunkban nagy választékban kaphatóak üvegdíjak különböző méretben és formában. A díj lehet szögletes vagy kerek is, de finom szív formát is kaphat, készülhet talpazattal és kaphat elegáns tokot is. Mi kerüljön rá gravírozással? Érdemes az eseményről megemlékezni. Egy szép köszöntés, a jeles dátum, az ünnepeltek neve és némi díszítő minta már tökéletesen elegendő az üvegfelület díszítésére.

Üvegből tervezett, egyedi szöveggel ellátott, dekoratív dísztárgyakat gravíroztathat, ha tőlünk vásárol és rendel. Ajándékozzon gravírozott meglepetést, rendeljen tőlünk gravírozást egyedi ajándéktárgyra! Egyetlen helyen tudja beszerezni magát az ajándékot és elkészíttetni hozzá a gravírozást is. A termékeink és a szolgáltatásaink is korrekt áron elérhetőek, kiváló minőségben készülnek el.

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top