Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

serleg FELIRATOZÁSAz egyediség egy trófeánál nem spórolható meg. Rendeljen serleg feliratozást bármilyen eseményre, ahol díjazzák a legjobbakat!

A trófeák, díjak, serlegek felirat nélkül csak üres tárgyi elismerések, amik arra várnak, hogy gravírozást kapjanak. A felirat árulja el, hogy milyen alkalomból kerül a győztesek kezébe a trófea. A felirat a legszükségesebb információkat tartalmazza, mert minimális hely áll rendelkezésre a szövegezéshez.

A serleg feliratozás általában a serleg talpazatára kerül, azon is egy erre a célra tervezett táblácskára. A tábla azért jó választás, mert elkülöníti a szöveget a serleg többi részéről, egyúttal ki is emeli azt. A felirat azonnal magára vonzza a tekintetet, mert kap egy keretezést a táblácska jóvoltából.

A serleg feliratozás megrendelése előtt döntsön arról, hogy milyen díjat választ, annak minden kiegészítőjével együtt. A felirat szövegezését is fogalmazza meg. Ebben tudunk tanácsot adni az ügyfeleknek. A legszükségesebb információkra szorítkozzon. A díj emlékezetes tárgyi jutalom, már önmagában is árulkodik arról, hogy kivételes teljesítményt jutalmaztak az átadásával. Sport vagy szakmai esemény elismerése, amiről a díj szövege mesél.

A díjról nem maradhat le a felirat, különben a díj néma marad azok előtt, akik nem tudják, hogy milyen jelentősége van. Az információkat, dátumot, nevet, helyszínt, eseményt mechanikus vagy lézer gravírozással véssük a serleg táblájára. Az eredmény olvasható, tartós, dekoratív és informatív szöveg a serlegen.

A serleg feliratozás önmagában is megrendelhető szolgáltatása a cégünknek. Már megvannak a díjak, de még hiányzik róluk az egyedi felirat? Rendelje meg a gravírozást, amit akár extra rövid határidővel is tudunk vállalni! A legjobban természetesen akkor jár, ha a díj megvásárlását és annak gravírozását is nálunk bonyolítja le. Nem muszáj több helyen is bajlódnia a szervezéssel, egyszerűsítse le a beszerzést! A serleg rendelésről további információkat osztunk meg az érdeklődőkkel a megadott elérhetőségeinken.

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top