Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Laser gravírozásLaser gravírozással egyedi ajándékot vagy sorozatgyártást is tudunk készíteni. A korszerű technológia igényes kivitelezést tesz lehetővé.

laser gravírozással hagyományos gravírozási munkák és exkluzív feladatok egyaránt megvalósíthatóak. A modern technológiát használó géppel hihetetlenül precíz és esztétikus gravírozás végezhető el. A kis méretek, az apró részletek, a gazdag kidolgozású minták egyike sem jelent akadályt, ahogyan az sem gond, ha többféle alapanyaggal kell dolgozni. A laser gravírozást alapvetően a jelöléstechnikában alkalmazzák, sorszámozáshoz, de gyakran rendelik meg olyan feladatokhoz, mint a cégtábla gravírozás. Természetesen a laser gravírozás minőségi eredményét az egyedi ajándéktárgyak elkészítéséhez is ajánljuk. A fémből, üvegből, bőrből, akrilból vagy kerámiából készült használati tárgyak vagy dísztárgyak is kaphatnak feliratot, mintát, ráadásul a képek élethű, akár fotó realisztikus visszaadása sem lehetetlen.

laser gravírozás előnye az ellenőrzött, gyors és kopásálló kivitelezés a gyakorlatilag nulla hibalehetőség, a széles körben alkalmazható technológia és az esztétikus megvalósítás. A jelöléshez, feliratozáshoz és díszítéshez is ugyanolyan kimagasló minőséget tudunk garantálni. A laser gravírozás a gravírozandó felületen kiégeti, eltünteti a felesleges anyagot, a nyomában hagyva a vésetet, ami a megrendelt mintát rajzolja ki. A gravírozás lehet sima vagy durva struktúrájú is, ettől függően lesz fehér vagy fekete a gravírozás. A harmadik lehetőséget, a többrétegű gravírozást mélygravírozásnak hívjuk. Bélyegző, névtábla, serleg, toll vagy cigarettatárca is készülhet laser gravírozással.

A gravírozáshoz kétféle technológiát tudunk alkalmazni. A megrendelő igényei vagy a gravírozandó tárgy tulajdonságai is befolyásolják, hogy mechanikus vagy pedig laser változatot alkalmazunk a kivitelezéshez. Akármelyik mellett is dönt, garantáljuk, hogy az eredménnyel elégedett lesz. Tudjon meg többet az ajánlatunkról, lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeinken!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top