Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Üvegdíj készítés

Üvegdíj készítésben profik vagyunk! Egyedi díjat tud rendelni bármilyen alkalomra, ha különleges megoldást keres!

Díjazni szeretne egy kiemelkedő teljesítményt, elismerni egy kolléga áldozatos munkáját, szakmai tudását vagy emléket állítani egy eseménynek? Önnek egy díjra van szüksége, méghozzá egy nem akármilyen díjra! Egy díj sokféle lehet és számos formában készülhet. Legyen elegáns, stílusos, figyelemfelkeltő! Döntsön az üveg mellett, ami minden követelménynek eleget tesz! Az üvegdíj készítést meg tudja rendelni tőlünk!

Egy üvegdíj megrendeléséhez több dologban is döntést kell hoznia a megrendelőnek. Annak érdekében, hogy a végeredmény a legjobban vissza tudja adni a terveket, tisztázni kell a részleteket. Mindenekelőtt válassza ki az üvegdíj méretét, ehhez pedig jön a forma kiválasztása! Szív, kerek vagy szögletes forma is szóba jöhet. Az áruházunkban sokféle megvalósításban kínálunk üvegből készült díjakat, amikből csak ki kell választani azt, ami tetszik a megrendelőnek.

Igyekeztünk olyan üvegdíjakból összeállítani a kínálatot, amik többféle igényhez is illenek. A díjnak felirata is lesz, ezt gravírozással visszük fel az üveg felületre. Az üvegdíj készítés magába foglalja  díj kiegészítőinek a biztosítását is. Az egyedi tervezésű és gyártású díj kaphat talpat vagy külön tokot is, amitől még igényesebb és színvonalasabb megjelenéssel fog rendelkezni. A dekoratív, zárható tok védi a díjat, biztosítja számára a biztonságos szállítást is. Az üvegdíj készítés akár személyre szólóan is megrendelhető. Kedveskedjen azoknak, akik fontosak Önnek egy megható és dekoratív dísztárgy megrendelésével! Az egyedi üvegdíjak igényes kivitelezésben, személyre szabott gravírozással, rövid határidővel is megrendelhetőek. 

Az üvegdíj készítést határidőre, korrekt áron kivitelezzük a megrendelőinknek. Vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal, ha különleges alkalomból egyedi díjra van szüksége! Kérjen az üvegdíj készítésre tőlünk személyre szabott árajánlatot a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top