Szabadi Sport Gravír Kft.

Érem- és serlegbolt, plakettek, sportdíjak, ajándéktárgyak

1148 Budapest, Kerepesi út 40.

(+36 1) 422-1778

sportgravir@t-online.hu

Klasszikus sport serlegekKlasszikus sport serlegeket gravírozunk megbeszélt határidőre! A termékeinket versenyekre, tornákra, mérkőzésekre egyaránt ajánljuk!

A klasszikus sport serlegeket nem akármilyen boltból lehet beszerezni, hanem egy klasszikus serleg boltból! A mi boltunkban nagy választékot találnak a vásárlók ilyen trófeákból, amik a sport díjakat megtestesítik. A mi termék kínálatunk bővelkedik ilyen klasszikus sport serlegekben. Ezeket a trófeákat leginkább sportversenyeken szokás átadni a legjobb eredményeket elért versenyzőknek. Egy serlegnek mutatósnak kell lennie, hiszen díszhelyre kerül majd, a győztesek büszkén őrzik őket éveken át. A serleg alapanyaga, formája és a mérete is lehet többféle, de vannak olyan serlegek, amiket a legtöbbször rendelnek meg. Ezek a klasszikus modellek, amik nagyobb mérettel rendelkeznek, talpazattal készülnek, készülhet hozzájuk tető is, ki lehet egészíteni őket különböző sportági betéttel és serleg formát kaptak és persze arany színben pompáznak. 

A serleg önmagában még nem áll készen arra, hogy egy eseménynek a tárgyi díjazása lehessen. Egy dologra minden serleg rendelésnél szükség van, ez pedig a gravírozás. A meglévő kínálatból ki kell választania a vásárlónak a szükséges darabszámban a megfelelő modellt, majd megrendelni hozzá a gravírozást. A gravírozás tartós, esztétikus feliratozást jelent, legtöbbször a klasszikus sport serlegek talpazatára, illetve a szabadon hagyott táblácskára, ami a serleg része. A rendezvény egyedi adatai kerülnek ide, modern technológiával kivitelezve, ami garantálja, hogy hosszú élettartammal rendelkezik a szöveg. A sport serlegeket lézeres és mechanikus technológiával is lehetséges gravírozni.

Forduljon bizalommal a serleg boltunkhoz, ha szeretné az egyedi klasszikus sport serlegek megrendelését hatékonyan intézni! A kollégáinktól kérjen részletes felvilágosítást a szolgáltatásainkról! Örömmel segítünk a serlegek kiválasztásában is! A honlapunkon megtalálja a cégünk elérhetőségeit, ezeken tud velünk kapcsolatba lépni!

Copyright © 2011. olcsoweblap.org - Minden jog fenntartva. | Impresszum


Szabadi Sport Gravír Kft. | 1148 Budapest, Kerepesi út 40. | (+36 1) 422-1778 Kiváló minőségű sportdíjak - serleg, érme, plakett, valamint ajándéktárgyak. Gravírozás egyedi igények szerint 06-1/422 1778. Sport Gravír Serlegbolt https://sportgravir.hu/ logo

top